Ako cistit zablatene tretry co najsetrnejsie? Hodil som ich do kybla s vodou a potom som ich vysuroval kefkou, ale uz to tak nabuduce nechcem robit. To ze to schne aj tri dni je to najmenej. ALebo davat si do blatoveho terenu navleky?
Mna by zaujimalo toto ohladom cestny tretier. Teraz, ked tak viac prsi sa mi podarilo stupit do mokrej zeme tak, ze sa mi ku skrutke (ktora drzi kufor) natlacilo blato (do toho "obdlzniku" pre podlozku a skrutku v kufri). Tak som ho vyskrabal. Nechce sa mi odmontovat cely kufor a tak to vycistit. Ze ci to staci a ci mi to tam nemoze zacat hrdzaviet?
[quote]Ako cistit zablatene tretry co najsetrnejsie?[quote]
Ja nechám blato zaschnúť,potom ho nasucho poodlupujem,tretry dočistím niejakým drevenným šetrným nástrojom a ak ich chcem mať super čisté,tak pretriem vlhkou handrou.
spad: ja som sa tiez na to spoliehal ked som stupil do blata. zacvakol som tretru a odopnut uz nesla.....teda odopla sa pri pade, ked som sa cely zvalil na bok
Ja bezne necham blato uschnut a potom to vydrhnem suchym kartacom, ziadna voda, pripadne este vlhkou handrou pretrem. Blato okolo kufrov vyskrabem skrutkovacom, aj to len pre to nech to neopadava doma na chodbe ked sa obuvam.
...vyberiem vlozky, ospr***** pripadne okefkujem a sup na slnko. V zime na radiator. Neries to....syntetika z Ciny bud povoli na zaciatku alebo vydrzi vsetko ...heh
Ako riesit zatuchnute tretry? Uz som skusal kefkovat, dat do kybla s vodou a praskom na sport, nechat na slnku poriadne preschnut, ale akonahle sa navlhcia okamzite zacnu *****t po zatuchline. Ale az tak, ze v aute musia byt v sacku, lebo inac sa neda.
Daju sa tretry prat v pracke? Na nejakom rucnom programe?
Alebo nejaky iny napad, ze co s nimi? Zbavit sa ich nechcem, ale pokial idem jazdit, tak sa s nimi minimalne jeden den neda byt v jednej miestonosti.
skus to s tym octom a sodou bikarbonou, su to hltaci smradu......zried ocot sodu a vodu, dobre ich navlhci a nechaj preschnut na slnku....mozno to vyjde
hmm neviem co tomu spravi pracka - lepene spoje a pod. ale ak ju chces vyskusat - tak ich daj do starej obliecky na vankus a daj k tomu nejake handry (stare obliecky, uteraky) nech to neobucha celu pracku.
jasne ze ano...sa nehraj na chemika a rieď...trosku to vysumi a dobre to s tym vydrhni, alebo pouzi len ocot s vodou ak nechces znecistovat vzduch:-), to pouzivam aj na tazky zaludok:-)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
2. neobchádzať potoky, umyje sa to samo
3. osprchovať, alebo kýbel a keď to budeš sušiť natlač do nich noviny..
Ja nechám blato zaschnúť,potom ho nasucho poodlupujem,tretry dočistím niejakým drevenným šetrným nástrojom a ak ich chcem mať super čisté,tak pretriem vlhkou handrou.
(v pripade, ze si Rezešov pribuzny
Ako riesit zatuchnute tretry? Uz som skusal kefkovat, dat do kybla s vodou a praskom na sport, nechat na slnku poriadne preschnut, ale akonahle sa navlhcia okamzite zacnu *****t po zatuchline. Ale az tak, ze v aute musia byt v sacku, lebo inac sa neda.
Daju sa tretry prat v pracke? Na nejakom rucnom programe?
Alebo nejaky iny napad, ze co s nimi? Zbavit sa ich nechcem, ale pokial idem jazdit, tak sa s nimi minimalne jeden den neda byt v jednej miestonosti.
nebude to len vo voložkách? zmena vlozky
A mam aj skusit ci mi unikajuci CO2 zahasi zapalku, alebo to nemusim?