Tak ako to robitee?Lebo som prave chory a nemam mco naladu sa do toho azs dostavat dalsi mesiac, kedze nasledujuce vikendy su rozne akcie.Poradte diiiik
Áále Roman. Žeby bolo najlepšie nakaziť chorobou aj nejakú šušu? hehe
Ja chlapec po tricátke sa v chorobe najradšej nechám obskakovať /baby už vedia že mi chôpi znášame choroby ťažšie. hehe/ no vystrájať poćas chrípky sa mi zrovna nechce.
To musíte byť iní kanci!? hehe
Áále Roman. Žeby bolo najlepšie nakaziť chorobou aj nejakú šušu? hehe
Ja chlapec po tricátke sa v chorobe najradšej nechám obskakovať /baby už vedia že mi chôpi znášame choroby ťažšie. hehe/ no vystrájať poćas chrípky sa mi zrovna nechce.
nie cez chorobu, to musím s tebou súhlasiť.
hovorím po chorobe čo najrýchlejšie získať kondičku ... nie kun..čku
dost receptov ako si znicit srdce pocas choroby ziadny bajk po chorobe z lahka...jazdit s chripkou alebo inou dobrotou si mozu/musia dovolit iba profici
kokos aj ja som chory a drzi ma to uz dake 2 tyzdne, strieda sa teplota mierna ako napr teraz 37,2 - 37,5 + bolest hrdla a nádcha..uz mam nervy, takto sezonu zakoncit
Nechám to proste odznieť a netlačím na pílu.Robím len to,na čo mám chuť,čo vládzem,v krajnom prípade čo musím .
Treba si uvedomiť,čo to choroba je.Telo bojuje z niejakým votrelcom a ešte aby bojovalo so mnou ?!?
A na margo vitamínov a ovocia - tie fungujú ako prevencia,nie ako liečivo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Potvrdzujem pravdivý výrok ....
nie cez chorobu, to musím s tebou súhlasiť.
hovorím po chorobe čo najrýchlejšie získať kondičku ... nie kun..čku
Nechám to proste odznieť a netlačím na pílu.Robím len to,na čo mám chuť,čo vládzem,v krajnom prípade čo musím
Treba si uvedomiť,čo to choroba je.Telo bojuje z niejakým votrelcom a ešte aby bojovalo so mnou
A na margo vitamínov a ovocia - tie fungujú ako prevencia,nie ako liečivo
ja pouzivam OLYNTH no nejako my to tento raz nepomaha