predpokladam, ze mas na mysli radenie a ako sa bovdeny od seba líšia..........
9 a viackolo su citlive na kvalitny bowden, pozdlzne vinuty a presne ukonceny, zabruseny nahladko.
pozdlzne vinute bowdeny su tocene z vacsieho mnozstva tenkych drotov.
tie radiace maju mensi vnutorny priemer, robia sa aj pozdlzne vinute brzdove, maju mensie straty brzdovej sily.
potom su priecne vinute bowdeny, tie su vinute z jedneho plocheho drotu s mensim stupanim, moze trosku prepruzovat, takze sa v nom trosku straca brzdiaca alebo radiaca sila. na menej ako 9kolo sa da pouzit aj ako radiaci, len je nachylnejsi na zlomenie do boku............
Hanbím sa sám za seba ale už mám bowdeny druhú sezónu a je to na niektorých miestach vidieť (chválabohu ešte nie cítiť) som lajdák ale sľubujem , že ich už budúci týždeň vymením. Tie EXTENDy sa mi celkom pozdávajú SĽUBUJEM , ŽE PRELANKUJEM
Lubik: najprv som cital prelakujem
Ja vozim uz x-ty rok Jagwire Ripcord. Tohto roku som chcel ist do inych, na vyskusanie. Marek mi ale dal za dobru cenu opat Ripcord, tak som zostal verny Jagwiru.Vzdy po sezone som vymenil a klud.
Tak , už som kúpil. Komplet prelankovanie + bowdeny + koncovky bowdenov + koncovky na lanká ma vyšli 5,21 € mám V-Brake 1meter toho bowdenu od EXTEND (carbonová imitácia) stojí 1,33 €
Tak , už som kúpil. Komplet prelankovanie + bowdeny + koncovky bowdenov + koncovky na lanká ma vyšli 5,21 € mám V-Brake 1meter toho bowdenu od EXTEND (carbonová imitácia) stojí 1,33 €
prave som kupil 5 metrov toho extend bowdenu za 3€ zajtra ho idem nahodit uvidim ako to bude vyzerat
No , to je o dosť lepšia cena ako moja Asi ma trošku oje.ali Na biku ich ešte nemám - vonku v tej kose sa mi to nechce robiť a do vnútra zablatený bike nemôžem doniesť a kdže je vonku hnusne , tak ani umyť bike sa mi nechce
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
9 a viackolo su citlive na kvalitny bowden, pozdlzne vinuty a presne ukonceny, zabruseny nahladko.
pozdlzne vinute bowdeny su tocene z vacsieho mnozstva tenkych drotov.
tie radiace maju mensi vnutorny priemer, robia sa aj pozdlzne vinute brzdove, maju mensie straty brzdovej sily.
potom su priecne vinute bowdeny, tie su vinute z jedneho plocheho drotu s mensim stupanim, moze trosku prepruzovat, takze sa v nom trosku straca brzdiaca alebo radiaca sila. na menej ako 9kolo sa da pouzit aj ako radiaci, len je nachylnejsi na zlomenie do boku............
šmáárjá... ja mam SH Deore,nejake no name bowdeny,odštiknute,odrezane vsetko len nie hladke a zatial nepocitujem nejaky zlobu
no ja mam sh acera a tie bowden no name a prehadzovalo to fajn pokim som nemal roztrapkane lanko teraz cez zimnu generalku musim vymenit
na FR biku mam 2 bowdeny rok a 1 b. mesiac(menil som lebo bol kratky)
Ja vozim uz x-ty rok Jagwire Ripcord. Tohto roku som chcel ist do inych, na vyskusanie. Marek mi ale dal za dobru cenu opat Ripcord, tak som zostal verny Jagwiru.Vzdy po sezone som vymenil a klud.
http://lbrc.org/bikep0rn/images1/021508_2111_JagwireCont5.png
prave som kupil 5 metrov toho extend bowdenu za 3€