Takze akoze som autor tohto clanku bolo by asi dobre keby som zacal ako prvy.
Takze:
-ked jazdite solo XC jazdite s hudbou prida to adrealinu do krvi ako priklad zjazd Skaliska,Pajstun s hudbou TAKE AROUND OD LIMB BIZKIT ALEBO H-BLOCK I GOT POWER,JE LEPSIE AKO SEX S DVOMA KOCKAMI A TO MI VERTE
-nedoporucujem komponenty ako naboje AUthor neviem ako predny ale zadny mi vydrzal je pol roka a pritom bol 2 krat drahsi ako superne DEORE ktore mi vydrzalo 2 roky
-kazeta Suntour rozdrbe retaz a sama sa aj rozdrbe
-brzdove spaliky FIBRAX su shity a to lepsie su KOOL STOP
-pozivatie lepsie komponenty Shimano pred ostatnymi nestane sa Vam to co sa mi stalo zo spominanimy komponentani SHIMANO TO JE ISTOTA
one more question: odkial beriete peniaze na komponenty, oblecenie, secko ?? teraz mam na mysli skor studujucich a tak, nie zamestnanych, u tych to je jasne
Taktiez odporucam plast ako TIGA XC EXTREME FACTORY XC su to bezva plaste,zadny do kopca zabera-nesmika nie ako KEndy,ktore su shity
dalej ak nemate pedale tak na skakanie su dobre aj take tie stare gumove.Loziska na nich vydrzia.Poseru sa az ked zlomite osku.A ako si zarabam na bike???Nastastie mam takych rodicov ze ked vidia ze mi nieco odislo tak mi daju peniaze aby som si kupil nove.A ked chcem nove veci na upgrade tak musim sporit.a ked robim tak len u oca pretoze mam to stastie ze ma taku pracu aku ma(veduci..to je jedno kde...)Tak ked je nejaka preca tak moze zamestnat aj mna a nie nejakeho svojho zamestnanca(samozrejme nie nejake prace co by chceli kvalifikaciu)
btw : ked clovek ide sam dokaze si uplne vycistit hlavu, to poznam, super pocit
Po druhe: čo sa týka komponentov, každý by mal vedieť čo potrebuje, ako jazdí a pod. Zbytočná ti bude XT prehadz. a sa hraješ na sídlisku.