Kategórie
Bike-techMobily a veci súvisiace # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # elektronika # technické otázky # kvalita
Peak Design Mobile Mount 1 adaptér pro držiaky telefónov do auta, čierna
61,99 €
MOC 63,99 €
-10% SP Connect Bike Bundle II Huawei P20 Pro sada puzdra/držiaku na telefón
od 49,99 €
-10%
MOC 63,99 €
-12% SP Connect púzdro na smartphone iPhone 11 Pro/XS/X, čierne
29,99 €
-12%
MOC 33,99 €
ine ma stve...... ked si otvorim stranku MTBiker, dam si prihlasit, zoberie meno aj heslo a prihlasi sa..... po par sekundach sa stranka sama od seba zacne natahovat zasa a ked skonci, niesom prihlaseny......
co s tym?
dalsia vec..... volal som do neautorizovaneho servisu a ze vymena baterie 30 euro neoriginal, 35 original.... nieje to malo a jablko?
mne podobne mrzne staršia Xperia GO- ak má pod 30% a vytiahnem ju v mraze, instantne umrie
no, mal som ho vo vacku bundy a bolo mozno -2°C.... to by hadam mal prezit hodinu na mraze ked bol predtym plne nabity
Pri kitkat mohli aplikácie tretích strán písať iba do predvoleného priečinku a pri lollypop je to nejako zmenené.
Skús použiť predvolené aplikácie od sony- to by malo pomôcť. Aspoň teoreticky.
ajfon neni hoden tych penazi co stoji a v mojich ociach je to hajzel uz len zato ze sa cely svet zjednotil na ***** jak nabijacka a ajfon si bude riesit svoje.....
za mna ajfon
Pri kitkat mohli aplikácie tretích strán písať iba do predvoleného priečinku a pri lollypop je to nejako zmenené.
Skús použiť predvolené aplikácie od sony- to by malo pomôcť. Aspoň teoreticky.
Najviac mi vadi to stahovanie, nemozem stiahnut nic co by som chcel ukladat na sd kartu, je to divne, na spravu suborov pouzijem nieco ine, ale na stahovanie sa nieco da poriesit?
Podľa toho čo tam píšu tak by to aplikácie po aktualizácii mali vedieť - developer ich musí upraviť.