Kategórie
Bike-techMobily a veci súvisiace # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # elektronika # technické otázky # kvalita
-10% SP Connect Bike Bundle II Huawei P20 Pro sada puzdra/držiaku na telefón
od 49,99 €
-10%
MOC 63,99 €
Akcia -19% Peak Design Everyday Case obal pre iPhone 16 Pro, čierna
47,99 €
-19%
MOC 70,99 €
Akcia -19% Peak Design Everyday Case obal pre iPhone 16 Pro, čierna
47,99 €
-19%
MOC 70,99 €
-12% SP Connect púzdro na smartphone iPhone 11 Pro/XS/X, čierne
29,99 €
-12%
MOC 33,99 €
savings Muc-Off Rainproof Essentials Case púzdro na telefón, čierna
23,99 €
savings
MOC 41,99 €
Ozrejmi prosím ako to myslíš. Lebo teda ak sa pozrieme na reálne testy, interná pamäť je výrazne, viac ako dvojnásobne, rýchlejšia vo všetkých "normálnych" mobiloch kde teda výrobca niečo nepototo ak ide o kvalitu vnútorných komponentov.
A nejde teda len o mobily s UFS pamäťami (napr. Galaxy S8 má rýchlosť čítania aj cca 10x a zápisu cca 4x rýchlejšiu ak ide o vnútornú pamäť), aj eMMC pamäte sú citeľne rýchlejšie ako SD karty.
...inak...
SamMobile adds that the UFS 2.1 storage delivers 800MB/s sequential read speeds, which is 300MB/s quicker than UFS 2.0’s performance. That’s not to say you’ll notice any performance issues with UFS 2.0 memory during regular use. After all, previous Galaxy S versions also shipped with UFS 2.0 storage on board.
to su dobri hajzlici ze este taketo rozdiely robia....
5,7" lcd, na to aby som si v lietadle alebo v hoteli vecer pozrel nieco je to bohate dostacujuce.
Pre mna nepouzitelne, robim na tom cez teamwiever casto, surfujem po webe, atd. Ruky mam dost velke. Ked chytim priatelkyn 4,7 alebo 5" tak mam pocit ze je to hracka z kinderka
To mas pravdu
Nosim v drese a este ho mam v neoprenovom obale aby nebol mokry ked sa potim
Pre mna nepouzitelne, robim na tom cez teamwiever casto, surfujem po webe, atd. Ruky mam dost velke. Ked chytim priatelkyn 4,7 alebo 5" tak mam pocit ze je to hracka z kinderka
A pre mňa je zas nezmysel mať niečo väčšie ako 4". Mimo domu v podstate nemám žiaden dôvod vyťahovať mobil ak nejdem telefonovať alebo písať správy. Hudbu som z mobilu počúval naposledy možno pred desiatimi rokmi. No a keď niečo potrebujem urobiť, spracovať, pozrieť net, ničo napísať, tak to len doma (alebo v práci
Ale keďže som v živote neletel