Kategórie
Bike-techMobily a veci súvisiace # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # elektronika # technické otázky # kvalita
Peak Design Mobile Mount 1 adaptér pro držiaky telefónov do auta, čierna
61,99 €
MOC 63,99 €
Peak Design Car Mount Vent magnetický držiak na telefón do auta, čierna
77,99 €
MOC 80,99 €
-10% SP Connect Bike Bundle II Huawei P20 Pro sada puzdra/držiaku na telefón
od 49,99 €
-10%
MOC 63,99 €
K tej S7 - hardver ma lepsi vo vsetkom oproti A8, ostatne su softverove zalezitosti ako uz niekto spominal. Mozno si to porovnaval s S7 Edge, tam je ten rozmer niekde inde. Ta A8 mozno bude zaujimava ked klesne cena.
drzi to neporovnatelne lepsie (kupte si poriadny kabel), trafim aj po slepiacky
ze to este nie je take rozsirene? a? to pride ked prestanu konecne pchat do low end mobilov microB
Ale hlavna vyhoda micro usb bola, ze okrem mobilov to mam asi na dalsich desiatich veciach a stacil jeden kabel na to. A to su veci co budem mat este zo 10 rokov. Neviem ci som uz videl nejaku lampu s usb-c alebo nieco podobne.
myslel som bezne znackove kable napr Belkin vs aliexpress a ebay srajdy tenke ako nitka
mne to v konektore drzi tak ze to mozem drzat za kabel dole hlavou a nevysunie sa
suhlas s Jezus, ak redukciu tak z USB-C na micro ale vyzera ze taka sa asi nerobi
V kazdom pripade si kazdy najde svoj sposob vyriesenia kompatibility micro a C konektorov tak, aby bol spokojny.
To co za cinske sracky kupujete? Mam uz 4 roky jednu Nokiu. Nabijacka ma este viac, lebo tu, co som mal k telefonu som posunul dalej. Telefon nabijam skoro kazdu noc a stale sa udrzi zaveseny na kabli. Cela moja udrzba bola v tom, ze som minuly rok vysprtal chumac prachu ktory bol dnu v konektore.