Zasa nejaká nová finta? od rána 2 hovory z čísla +421 903 xxx xxx , teda Slovenské číslo,dvihnem a ozve sa niekto po čínsky,presne po 3 sekundách zloží-čo skúšajú ?Naspäť zásadne nevolám,ale ak by som aj,tak nehrozí nejaká vysoká platba za hovor,či ?
mal som podobny "zazitok" minuly tyzden, zacali prezvananim zo slov. cisla zacinajuce 0903 a tiez mam zasadu, ze nevolam spat...volali opat, uz sa ozvala osoba, lamavou anglictinou mi vysvetliovala, ako je moj pocitac v ohrozeni a potrebujem "pomoc"...vzdy som ich nechal na linke co najdlhsie(ak som mohol), ale zvycajne po case zavesili..na dalsi den uz volalo cislo 044 ...na telefone ukazovalo cislo z Londyna, tam uz chlapik z "Microsoft"-u ma upozornoval, ze moje PC je velkom nebezpecenstve, tak ma navigoval-diktoval web adresu kam sa mam prihlasit, bol som zvedavy, co sa z nich presne vykluje(nikam som sa neprihlasoval)...takze asi aj tebe volala podpora "Microsoft"...nakoniec mi volali na dalsi den z cisla 0905 ...im som povedal, ze uz je asi 15sty clovek z "firmy" a problem mam "vyrieseny".....skusaju taketo lacne triky,ako sa naburat k tebe do PC...zajimave, ze volaju z 0903 a ja som napocital cca 10 roznych cisiel