Dam aj ja svoje skusenosti:
uz niekolko rokov mam iPhone, tak som sa ho snazil co najviac vyuzit, momentalne iPhone 5. Hrudny pas k tomu Polar H7 a aplikacia PolarBeat. Vyuzivam to na beh, korcule a samozrejme MTB. Vsetky aktivity sa synchronizuju s uctom na polarpersonaltrainer.com. Je mozne si pozriet trasu v mape, prevysenie, tep, rychlost, spalene kalorie,.... Stiahnute mam aj offline turisticke mapy pre SR a CR, da sa podla nich orientovat a nahradzaju papierovu mapu. Problem bola vydrz
baterie pri celodennych vyletoch, max cca 8-9 hod pri pustenej aplikacii, ale za par eur som to vyriesil puzdrom/externou bateriou z dx.com. A k tomu vodeodolne puzdro v pripade dazda, kedze telefon nosim v zadnom vrecku na drese. Aktualnu tepovku vidim na zakladnom modeli hodiniek polar ft1. Cyklopocitac mam nejaky z intersport-u, ale pouzivam ho iba na rychlost a vzdialenost (casom ho vymenim za CS100 alebo CS200, aby som nemusel nosit hodinky, primarne som riesil
beh a korcule, az potom MTB)
PS: su k dispozicii aj platene aplikacie, kde sa da naimportovat trasa, napr. ako gpx subor, a nasledna navigacia podla nej, ale to zatial neriesim