Zdar, ako už z názvu vyplýva hľadám autobiografiu Filipa v slovenčine, na svojej stranke to má len v angličtine a to sa mi zrovna prekladať nechce, takže ak by niekto vedel pomoct PM


Naposledy upravil wheey dňa 19.10.2009 - 18:32:31, celkovo upravené 1 krát.

19.10.2009 - 15:59:45
00
napíš Filipovi mail nech ti pošle SK verziu, ale daj si to skontrolovať rodičom najprv, aby to vedel po tebe prečítať :sweat:
19.10.2009 - 16:02:53
00
napíš Filipovi mail nech ti pošle SK verziu, ale daj si to skontrolovať rodičom najprv, aby to vedel po tebe prečítať :sweat:

uz som si vsimol tie chyby aj v nazve prepac :D ale mam zlomenu ruku a nie najlepsie sa pise
a napisat mu mam cez jeho stranku alebo ma nejaky mail?
19.10.2009 - 18:21:24
00
ok, v poho, som rád, že si to vzal športovo :clap:

translate.google.com to preložilo takto smiešne ale pochopiť sa to dá :lol:

* Dátum narodenia:
* 10.apríla 1982
* --
* Hometown:
* Pezinok, Slovenská republika
* --
* Kariéra:
* Od 4. rokov
* --
* Začiatok závodní kariéry MTB:
* 1994
* --
* Obľúbený typ trate
* Technická
* --
* Hobby:
* Cestovanie, snowscoot, autá
* --
* Obľúbené jedlo:
* Thajsko kuchyne
* --
* Jazyk:
* Angličtina, nemčina
* --
* Zaujímavosť:
* Bicykle slovenský rekord v rýchlosti na snehu -106,51 km / h
* SNOWSCOOT svetového rýchlostného rekordu - 134,51 km / h



Začal som s KOLA štyroch rokov v cyclotrial disciplíny a po 2 rokoch prípravy som sa presťahoval do línie BMX.

V roku 1990 som sa zúčastnil majstrovstiev Európy vo Švajčiarsku, kde som išla do semifinále. V tom istom roku som sa zúčastnil majstrovstiev sveta vo Francúzsku a ja som skončil vo štvrť-finále. V roku 1991 som sa stal majstrom Československa a Slovensko, bol som 5. na majstrovstvách Európy v Anglicku a na majstrovstvách sveta v Nórsku, tak som bojoval až do semifinále. V roku 1992 som bol v 2. a 1. československý šampionát v Champions na Slovensko, na Majstrovstvá Európy v Taliansku, tak som bojoval až do semifinále, postúpil do majstrovstiev sveta v Brazílii, kde som nemohol spustiť z dôvodu príliš vysokých nákladov.



V roku 1993 som sa stal šampión Slovenské republiky. Na majstrovstvách Európy vo Švédsku, tak som bojoval až do semifinále (medzi zástupcami 35 krajín a 2420 športovcov). V roku 1994 som sa zúčastnil striedavo na BMX a MTB. Na slovenský šampionát v MTB som skončila ako 2. v cross country. V roku 1995 som nariadil, aby MTB - cross-country a na slovenskom šampionáte som bol 2.. V roku 1996 som skončil s BMX a jel len cross-country.



Na slovenskom šampionáte (XC) Bol som 1.. Podieľal som sa na súťažiach v dual slalome tiež, kde som bol 1.. Môj tretia disciplína je DH (zjazd), kde som skončil ako 3. v kategórii do 18 rokov. Bol som aj na majstrovstvách Európy v Taliansku (basano del Grappa), kde jsem jel na zaradenie do elitnej kategórie. V roku 1997 sa KCK Oslany som špecializovaná na DH a DS. XC jsem jel len tak pre zábavu. Bola som 3. na slovenskom majstrovstvá v DH a bol som Šampion Slovensko v DS. Slovensko na šampionáte v juniorskej kategórii v DH som skončil 1.. Bol som Slovenský šampión v XC taky. V roku 1998 som išiel pre SEAT Merida KCK Oslany. Začala som byť RED BULL jazdca.



Moja hlavná medzinárodný úspech v tohto roku boli v DH 3. a 5. miesto v DS na majstrovstvách Európy v Špindlerovom Mlyne, Česká republika som 4. miesto v DL Array v Japonsku na Svetovom pohári a na majstrovstvách sveta v Mont Sant'Anna v Kanade som si 5. miesto v DL a 9. v DH. Som sa stal majstrom slovenské Elite v DS a DH a ja som skončil na 6. miesto v poradí Svetového pohára DL. Vyhrala som objav roka, Cyklisti roka a King of the Mountain na Slovensko. Zostal som s SEAT Merida KCK Oslany v roku 1999. Vo Svetovom pohári v tejto sezóne som bol na 2. mieste v DL, v Le Gets (Francúzsko), 5. v DL v Mont S. Anne v Kanade a v Kaprune (Rakúsko), taky.



Na európskom Majstrovstvá v La Molina, Španielsko, ako som skončil na 3. mieste v juniori DH a 9. v DS. Norby v Mammoth mi priniesol 5. miesto v DS. Som sa stal Junior šampión v DH v Česká republika, a ja som skončil na 7. miesto v poradí Svetového pohára DL. Som bol vyhlásený za objav sezóny v USA a King of the Mountain na Slovensko. So svojím tímom Merida KCK Oslany na začiatku roka 2000 som sa zúčastnil závodu Red Bull Bike trubice v Cortina d'Ampezzo, Taliansko, kde som vyhral preteky. Bol som v 5. DL v Les Gets na preteky majstrovstiev sveta a ja som šiel do majstrovstiev sveta juniorov v DH Siera Nevada, Španielsko, kde som padol na prvé miesto pred cieľovou čiarou a ja som skončil na 10. mieste.



Do konca sezóny som išiel do Lisabon, Portugalsko pre Red Bull Down Town, kde som skončil na 3. pozíciu. Prešiel som úrazu krčné stavce v priebehu sezóny, ale ja som vyhrala Slovenský pohár DH. Mám King of the Mountain a BestMountain cyklista cenu a ja som bol nominovaný na cenu NEA Awards (extrémne športové ceny) v Mníchove, Nemecko. Pre sezónu 2001 som vstúpil do profesionálny tím bicykel AUTHOR RB Škoda Auto.



V tomto roku som vyhrala Elite DH Európsky šampionát v Livigno, Taliansko a ja som skončil ako 5. na majstrovstvách sveta v rovnakej kategórii v Vail, USA.



Tiež som vyhrala Slovenský pohár v DH. Na preteky Red Bull King of Monte Bu som si 1. miesto. Stal som sa Cyklisti roka na Slovensko a ja mám ďalšiu nomináciu na NEA Awards. Počas tejto sezóny som omylom zlomil zápästie a ja som pokračoval v závode do konca roka, kedy som musel prejsť chirurgia. Moja využitie trvala štyri mesiace. Začal som pravidelne v sezóne 2002 Author Team. Bol som na 3. miesto na Red Bull City Race Wall. Závod Svetového pohára v Mont S. Anne ma priviedlo na 8. mieste vo 4X. Vyhral som niekoľko slovenské, české a poľské pohára. Vyhrala som celý Český pohár v DH a stal český šampión v DH.



Začal som pretekať na INTENSE BICYCLES pre moje vlastné tím v roku 2003. Dobrý štart na začiatku sezóny v rôznych slovenské, české a poľské závody, ale po 1. miesto v 4X v Scawno Zdroj som havaroval deň po tom, čo v semifinále z druhého závodu, a prerušila moje dochutíme pneumotorax a niekoľko zlomenín. Snažil som sa vrátiť na majstrovstvách sveta v Lugane, ale neurobil som to miesto som lepšie ako na 20. pozíciu v 4X a 60. v DH. I naďalej jazdiť Filip Polc RACING TEAM v sezóne 2004. Som sa stal oficiálnym zapisovač rýchlosti na snowscoot (134,51 km / h) v Leysin, Švajčiarsko. Bola som na 4. mieste v DH snowscoot na majstrovstvách sveta v Praloup Francúzsko na začiatku roka. Začal som na bicykli sezóny so zlomenou lopatkou napriek tomu, že som sa opäť na miesto, já medzi najlepšie svetové jazdca. Bol som 8. v 4X v treťom kole Svetového pohára v Schladming, Rakúsko. Ja sám umiestni na 9. miesto vo 4X a DH 16. miesto na Majstrovstvách Európy v Walzbrych, Poľsko. Som sa stal majstrom slovenské DH v Žiline a Slovenské DH Cup Winner pre rok 2004 bez straty. Skončil som s pozíciou 42. v DH po havárii v druhej polovici trate a bol som 18. v 4X na MS v Les Gets, France. Ukázalo sa, že aj týždeň neskôr na Svetovom pohári v Livigno, Taliansko.



Som skončil na 5. mieste vo 4X. Zjazdovky boli veľmi zaujímavé, naozaj! Som získal 2. miesto na slovenskom DH pohára v Bystřici pod hostinu. Bol som na 2. Majstrovstvá Slovenské 4X a to bol posledný zápas na bicykli sezóny 2004. Som vyhrala Slovenský pohár v zime DH/4X. I pekné výsledky dosiahnuté na koni pre môj tím Filip Polc RACING TEAM na sezónu 2005. Umiestnil som sám 4. v pretekoch Svetového pohára 4X v Schladmingu a moje umiestnenie v pretekoch 4X WC boli všetci až na 8. miesto v tejto sezóne. Som sklamaný z mojej sezóny DH, pretože môj stav bol absolvovanie dobre a môj sezóne dostal prerušená zranení kolena v Kanade. Musel som sa vzdať pretekov svetového pohára v Mont S. Anne a Angel Fire a prestal som školenie na mesiac. Napriek tomu som sa stal majstrom slovenské DH a skončil na 18. mieste na Svetovom pohári vo Fort William. V sezóne 2006 som dať časť tímu obchodných UCI Gravity skupina jazdí na bicykloch a TURNER mám Filip Polc Racing Team s mnohými talentovaným jazdcom. Som odstúpil s Gravity-Group za rok 2007 druhé to bola veľmi úspešná sezóna pre mňa. Sa pozrieť na výsledky .. V roku 2008 som podpísal zmluvu s tímom KENDA Tomac a začal jazdiť Tomac kolesa.
19.10.2009 - 18:32:48
00
to som mohol spravit aj ja:D tak snad nejaky jeho mail najdem :) ale dik za ochotu:)
Edit:ak by mal niekto nejaky mail na filipa napiste mi ho prosim do PMky
19.10.2009 - 19:19:07
00
keyboard_arrow_up