DO AKÉHO AUTA SA pohodlne ZMESTÍ BIKE? najlepšie na stojato bez predného kolesa
prosím nepísať komentáre viezol som ho už aj vo felícií mám na mysli niečo ako seat alhambra alebo citroen c3 *****sso
Ďakujem za odpovede.
p.s. ospravedlňujem sa za preklepy píšem to z trenažéra
Hádam aj Passat vydrží také kilometre... A je to úplne nevhodné auto pre cyklistu aby som nebol OT.
Inak myslím že akýkoľvek kombík strednej triedy by mal byť celkom vyhovujúci. V starom (2000) Focuse kombi sme sa párkrát traja vrátane bikov a batožiny odviezli. Síce nič výrazne pohodlné, no novšie autá majú väčší rázvor aj rozchod kolies takže vnútorný priestor asi nebude menší.
3 bicykle + 3 bikeri, stan, spacaky jedlo a chlast, vsetko vo vnutri
Neviete ako je to s prepravou bajkov vo vnútri auta v Rakúsku prípadne Nemecku? Dopočul som sa, že je to zakázané (ževraj tiež aj lyže). Auto mám ale (zatiaľ) nemám nosiče a chcel by som vybehnúť do Rakúska občas aj s bajkami.
lyze by mali byt v zabudovanom vaku v otvore pre lyze, ja to riesim uchytenim vaku v batozinovom priestore...
jeden, dva bicykle strcim do kufra bez sklapania sedaciek a aj plachta z vrchu je zatiahnuta, cize nema co lietat autom, pri troch bicykloch davam dve sedacky dole, ramy dam vedla seba na stojaka a prichytim ich lanami, kolesa osobitne tiez...
ale tiez sa mi este nestalo, ze by aj pri kontrole niekto nieco v tomto zmysle kontroloval...