know how sa nedava zadara a uz toboz nie pri takejto veci......sry......jedna vec je to zlozit/spustit a dalsia sa starat o masiny a este dalsia obchodovat,cize to nie je len tak
iron.hide nie su vypredane,staci mat dobre kontakty,ale musim napisat,ze tychto 60 kariet som vykupil cca 90% IT obchodov na SK-CZ-HU.dtto zdroje
praveze v tej dobe mohol tazit iba LTC,ten typek je dnes za vodou uz daaaavno....davno bol po cca 6 mesiacoch,aj s tou elektrinou e to rentabilne a velmi dobre
vsak praveze tych vseobecnych info je plna rit internetu...takisto som si to vsetko spravil uplne sam......malokto je taky ochotny a ti s tym pomoze...by som povedal,ze nikto,cim menej ludi tazi,tym lepsie.....
ALE POMOCT VIEM TYM,ZE VIEM PREDAT COINY a tym padom viete obchodovat alebo investujete do niecoho,co moze mat o pol roka obrovsku hodnotu....poznam 2 ludi co su za vodou,len tym ze investovali a burzuju
no to obchodovanie si myslim ze je kamen urazu tuna, ono je to sice pekne ze papierovo to ma daku cenu... ale to mi je tak prd platne ked to nik nekupi , abo to pustim len na cpu, vytazim zopar kusov a potom budem cakat ze stupnu ako bitcoiny na 1000/kus a potom to predam a kupim si daky bajk
vies kolko je takych co to kupovali pred 4 rokmi miesto prachov na pokerstars?.....uff.......na CPU vytazis bacovu fujaru......praveze kupi kupi,lebo rewards sa budu menit a teraz je taky dopyt po niektorych minciach ze dovi dopo....navyse diff sa meni tiez
nejako mi unika zmysel tohto. splasla hypotekarna bublina tak sa vytvara dalsia? ono je sice pekne ze si na tom par ludi a mnoho spekulantov zarobi ale nejako mi uchadza zmysel co sa tymto tazenim vlastne vytvori???
niekto vytvori nejaky skript s tym ze potrebujes GPU vykon aby ti z neho vypadlo nejake "vajicko" za virtualnu hodnotu trebars $1.. nejaky obchodnik alebo burzovy makler v tom vidi moznost ze bude tato virtualna hodnota rast tak to od teba odkupi za $3 a on to preda $7 a tak dalej. lenze niekde to musi skoncit ale stale sa nevytvorila ziadna hodnota, cize hodnota vznikne len teoretickou uvahou ze hodnota tohto by mala narastat a preto maju o to obchodnici zaujem? alebo som uplne mimo?:)
princip tazenia vizemene chapem. to preco to ma hodnotu je len spekulacia na burze. argument ze pocet bit alebo neviem akych coinov je konecny je blbost
myslim ze to nieje cista spekulacia. dovodov preco to ludia chcu je niekolko, co viem je napr:
- anonymita pri plateni/tansakciach (aspon oficialne)
- lacnejsie pladby/prevody oproti penaznym prevodom cez bankovy ucet
- oficialne neexistuje velky brat/absolutna autorita/centralna banka, ktora menu ovladala, hodnota bitcoinu a spol. by sa mala odvijat cisto od dopytu/ponuky - neexistuje "centralna banka", ktora by umelo znizila hodnotu meny / dotlacila dalsie bankovky, atd... podobne ako to bolo nedavno v cechach ci smutne znama mena penazi v CSSR v 1953.
Jedno zo zakladnych pravidiel ludi co nevedia co s peniazmi hovori o rozdeleni majetku (peniaze/akcie/dlhopisy/nehnutelnosti/zlato) a do tohoto "tradicneho" portfolia vtrhli virtualne meny - to samozrejme poriadne rozkyvalo ich hodnotou.
neviem, niesom ziaden ekonom, len sem tam daco precitam, ak sa mylim ci som nieco zabudol pls doplnte
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://doge.cryptovalley.com/index.php?page=gettingstarted
iron.hide nie su vypredane,staci mat dobre kontakty,ale musim napisat,ze tychto 60 kariet som vykupil cca 90% IT obchodov na SK-CZ-HU.dtto zdroje
to je mozne, ale on jednak musel platit elekrinu, a jednak tusim tazil iba litecoins a to zrejme nemal robit
inak to je jasne ze nedas know-how, ale aspon sa mozno podelis s nejakymi vseobecnejsimi info
ALE POMOCT VIEM TYM,ZE VIEM PREDAT COINY a tym padom viete obchodovat alebo investujete do niecoho,co moze mat o pol roka obrovsku hodnotu....poznam 2 ludi co su za vodou,len tym ze investovali a burzuju
http://m.webnoviny.sk/ekonomika/clanok/788716-rusi-nechcu-bitcoin-pouziva-sa-na-pranie-spinavych-penazi/
niekto vytvori nejaky skript s tym ze potrebujes GPU vykon aby ti z neho vypadlo nejake "vajicko" za virtualnu hodnotu trebars $1.. nejaky obchodnik alebo burzovy makler v tom vidi moznost ze bude tato virtualna hodnota rast tak to od teba odkupi za $3 a on to preda $7 a tak dalej. lenze niekde to musi skoncit ale stale sa nevytvorila ziadna hodnota, cize hodnota vznikne len teoretickou uvahou ze hodnota tohto by mala narastat a preto maju o to obchodnici zaujem? alebo som uplne mimo?:)
Dost vela CO2.
- anonymita pri plateni/tansakciach (aspon oficialne)
- lacnejsie pladby/prevody oproti penaznym prevodom cez bankovy ucet
- oficialne neexistuje velky brat/absolutna autorita/centralna banka, ktora menu ovladala, hodnota bitcoinu a spol. by sa mala odvijat cisto od dopytu/ponuky - neexistuje "centralna banka", ktora by umelo znizila hodnotu meny / dotlacila dalsie bankovky, atd... podobne ako to bolo nedavno v cechach ci smutne znama mena penazi v CSSR v 1953.
Jedno zo zakladnych pravidiel ludi co nevedia co s peniazmi hovori o rozdeleni majetku (peniaze/akcie/dlhopisy/nehnutelnosti/zlato) a do tohoto "tradicneho" portfolia vtrhli virtualne meny - to samozrejme poriadne rozkyvalo ich hodnotou.
neviem, niesom ziaden ekonom, len sem tam daco precitam, ak sa mylim ci som nieco zabudol pls doplnte