DO AKÉHO AUTA SA pohodlne ZMESTÍ BIKE? najlepšie na stojato bez predného kolesa
prosím nepísať komentáre viezol som ho už aj vo felícií mám na mysli niečo ako seat alhambra alebo citroen c3 *****sso
Ďakujem za odpovede.
p.s. ospravedlňujem sa za preklepy píšem to z trenažéra
Tiež som ich mal celý rok na streche (len dnes som ich dal dolu, lebo pôjde auto do "wellness" za tie roky by sa mohlo aj poriadne komplexne povysávať, poumývať a vyleštiť, no ja to určite robiť nebudem
ale tiež vozievam bike v aute (ak sa zmestí=idem sám), inak ide na strechu.. zo špiny nemám nervy, volakedy keď som jazdil maratóny a za každých podmienok mal som z krycej plachty spravenú takú "vaničku" v aute chytenú na predných sedadlách a po stenách kufra takže všetko čo z biku opadlo zostalo na nej..
Idem sam: bike dovnutra, bez zlozenia kolies Idem so zenou a prckom, ale budem bikovat sam: bike na strechu
Idem so zenou a prckom,ale budeme bikovat vsetci: biky na gulu
A zvyknem gurtnovat vsetok vacsi naklad v aute. Je to otazka sekund.
Včera som ale za investoval a kúpil použitý nosič za 20€ na dočasné použitie - kým si na šetrím na poriadne. Jeden taký som už roky jazdil a v pohode, akurát som bol potom dlhšie bez ťažné ho a medzitým zhrdzavel.
...hm zaujimave,tak potom ten bajk ma asi zlu aerodinamiku??u mna bez bajku pri 140km/h nehuci a s bajkom pri 110km/h tiez nehuci,ako keby som ani na streche nic nemal
K tomu hucaniu nosiča na streche...vymenil som lacný (viac ako 2x lacnejší) priečnik za thule evo wingbar a ten absolútne nepočuť a je jedno či mám bicykel na streche alebo nie. Jasne, trochu vyšší aerodynamický hluk je, ale nepiska to oproti tomu predošlému ani pri 150, hoci ten mal tiež tvar krídla.