Inak vsimli ste si (teda hlavne ty slobodny) ze ked aj nejake baby su vzdy su z nejakym chalanom .. no kde oni na tie baby chodia ?
Chodim BA okolie uz celkom dlhu a baby len tak same som videl iba velmi malo. Asi mam smolu alebo co?
Ake su vase postrehy? Baby skuste sa vyjadrit aj vy nech vieme na com sme
A este mi napadlo nieco k teme:
Prave som si uvedomil jeden z dalsich dovodov, preco holky az tak nefandia biku. Okrem uz spominanej namahy a strachu, ze by si oskreli tie pekne pestovane nozicky sa aj neradi potia a chcu by stale pekne, ciste a vonave. To sa da hlavne s MTB niekedy dost tazko zlucit dokopy.
P.S. A aby som nezabudol - vsetky tie "nase" su slobodne.
jezus ty mas nejake stastie ne?
A ako by si si to delenie predstavoval? Na toto fakt neodpisuj, je to len recnicka otazka.
A k tym trom alternativam - netrafil si ani jednu. Vysvetlovanie by bolo na dlho, ale aspon na okraj - to ze su slobodne, neznamena, ze nemaju priatelov (tri zo siestich su zadane) a aj nejaki chalani maju priatelky. Takze nie je vzdy vsetko az tak jednoduche ako sa zda...
pochval sa sam ... iny ta nepochvali
foto by littlefox
foto by littlefox
pekne foxik, pozeram, ze si pouzil samospust
Veď raz si tu už dával foto nejakej bikerky čo sa ponášala na túto. Priznal si Kačenu a ktosi hneď hodil tú rýmovačku. No a mne to utkvelo v pamäti. Chapen Sie?
najprv som si myslel ze sa len o tie dve dievciny podopireras ze nevladzes stat na nohach
foto by littlefox
Foxi....to je len kli tomu ze chceli tie babenky podopriet toho stareho(pardon..skuseneho)