vzdialenost, ani nic podobne nehra rolu. moja dilema spociva skor v otazke hygieny. ako to riesite? prezliekanie, sprcha(?), obuv, atd.. nosite si oblecenie so sebou, alebo ho mate v praci?
jedna sa mi skor o nas - kancelarske krysy, ktore nemaju k dispozicii v praci sprchu a pod vymozenosti, nemozu cely den zapachat potom po rannej jazde do prace a veci nemozem (nemal by som) mat vyzehlene "a la ranny batoh".
tak piste ako to riesite vy
posledný komentár: 27. 8. 2012 o 10:15
v robote sa prezleciem, mame sprchu takze sa kludne mozem do roboty ponahlat
ak idem pohodovo..tak ani netreba
vzdialenost, ani nic podobne nehra rolu. moja dilema spociva skor v otazke hygieny. ako to riesite? prezliekanie, sprcha(?), obuv, atd.. nosite si oblecenie so sebou, alebo ho mate v praci?
jedna sa mi skor o nas - kancelarske krysy, ktore nemaju k dispozicii v praci sprchu a pod vymozenosti, nemozu cely den zapachat potom po rannej jazde do prace a veci nemozem (nemal by som) mat vyzehlene "a la ranny batoh".
tak piste ako to riesite vy
Ja neviem,co tu davate za rady,nerady,ved hovori,ze nema sprchu..
Existuju vlhcene utierky,ak nemas sprchu..take,ake sa pouzivaju na male deti,ked su riadne pokadene,alebo spinave z vonku..
Aj prijemne ňovaju,cistia a su aj dezinfekcne..
Ostatne,Ti hadam niekto poradi...
....Existuju vlhcene utierky....
a bolo mi doporučené vyskúšať ich na čistenie bajku
a bolo mi doporučené vyskúšať ich na čistenie bajku
Su na vstko..aj na prach,aj na mastnotu...ja tym,ked sa mi nechce utekat do kupelky pre cistiaci vercajch robim uplne vsetko..a su super tie obycajne Tescacke za 27 Sk,je ich tam neako 72 ks..
Ale to je ina tema...
kua iceman a kde robis???? na Polome????....
Alebo niekde v Zástraní
Radsej chodim peso ...
Cize idem tak aby som sa nespotil, nezmrzol a pdobne a dosiel samozrejme nacas.
V Lalinku
Horšie to je v týchto teplách poobede.To by som sa spotil aj pri chôdzi,v aute aj autobuse.Ale doma je už sprcha,všakáno,takže tú naštartujem a je všetko OK
- po rannajsej sprche doma sa poriadne natriet antiprespirantom bez vône, aj prsia /ak sa potis ako jazvec/
- rano obliect vzdy suche a ciste tricko
- v praci prezliect do sucheho pracovneho a streknut trocha oblubenej kolinskej
- domov, to uz je jedno -ale stale vonias, ako novorodena
Ps.: funguje to stopercentne, len zatazis domaci rozpocet o skoro kazdodenne pranie a kozmeticke doplnky