Inak vsimli ste si (teda hlavne ty slobodny) ze ked aj nejake baby su vzdy su z nejakym chalanom .. no kde oni na tie baby chodia ?
Chodim BA okolie uz celkom dlhu a baby len tak same som videl iba velmi malo. Asi mam smolu alebo co?
Ake su vase postrehy? Baby skuste sa vyjadrit aj vy nech vieme na com sme
no v mojom okoli som videl
Bab tu mame malo aj mi. Take poriadne bikerky som videl len dve a to mame vyse 60 000 obyvatelov. Ufam ze sa to zmeni.
Kde ty žiješ? ja som tiež z Púchova a poznám 6 žien, ktoré bajkujú. Asi sa pohybuješ v nesprávnych kruhoch.
..a bikovat chodim povacsine sama - aspon nemam blby pocit, ze na mna musi niekto vkuse cakat..
Ake su vase postrehy? Baby skuste sa vyjadrit aj vy nech vieme na com sme
Presne tento istý syndróm som vnímal aj ja,kým som bol slobodný.Ale čo som ženatý,všade stretávam len sólo pipky....to Ti je zaujímavé
sa ti znizili naroky?
j/k
No ked si natom tak ako ja tak by sme mohli niekedy vybehnut spolu....a nebudes musiet nikoho cakat...
..a bikovat chodim povacsine sama - aspon nemam blby pocit, ze na mna musi niekto vkuse cakat..
keby som bol blavak, tak by som mal partacku na bikovanie, alebo by si mala partaka
myslim, a urcite nevravim iba za seba, ze by sa naslo vela bikerov, ktori by s tebou radi zdielali tempo
Tak to dúfam, že prídeš 22.3. nazahájenie sezóny. Informačný plagát je zavesený vo vestibule pri automate.
myslim, a urcite nevravim iba za seba, ze by sa naslo vela bikerov, ktori by s tebou radi zdielali tempo
hovor za seba
hovor za seba
heh, presne si to Foxik vystihol - ja som akurat nad tym premyslala, ci bikerom stacia dve kolesa a zensky zadok akejkolvek velkosti.. heh, a ten svoj komentovat nebudem
marecej, ja si to nemyslim - myslim, ze kazdej zenskej (ehm, no, mozno nevydatej a pripadne nezadanej) chlapsky "zaujem" zalichoti..