No je u mna normalne dopomáham si tak k lepšiemu prejazdu. Síce kamosi si myslia,že som niekde natrafil na lesnu pannu alebo sa poriadne zlámal ale je to len otázka zvyku. Ked vzdychám a kričím je dobre ak som ticho je zle:)
Musim k tomuto napisat,ze tie videa vobec neodzrkadluju realitu na traily.Vyzera to,ze sa clovek smatle ako slimak,ale ten sklon,prevysenie a tie prepady su ozaj neskutocne.Do toho prekvapi mokry podklad a clovek je rad ze zije a zisiel to bez toho aby sa dokalicil.To sa neda vycitat z videa,nikto vam to nepopise,to treba vidiet a zazit.
s tym pohladom by sa este trebalo pohrat ...prave viem co jazdite a aj ked som bral v uvahu urcite skreslenie podla toho co som realne jazdil a videl videa , tak toto stale nevyzeralo dobre ...takze jazdu ako taku beriem ze to bolo maso, ale video slabota ...ale nikto uceny z neba nespadol,a robo este na sebe popracuje a verme ze to bude lepsie hlavne mozno dat radsej nejaky podmaz ,bo podla slov jedneho kolegu nebajkera ,ruci jak jelen v ruji
Neviem ci ešte nejak zapracujem:) myslím že kamera na Vašej hrudi by vypadala rovnako.
Aby si bol v obraze Djabar v Bielsku bola prechádzka ružovou záhradou.
Už som.toho pochodil dosť aj v Alpách ale tie dva bikeparky má ozaj dostali. Takže tí čo majú radi prírodné strminy určite si to dajte na prvé miesto whishlistu!!! Naviac nieje to ďaleko.
Ale aby to nevypadalo že nevieme jazdiť tu je naháňačka Fullu speed. Video točí len tretinu trailu.
Ak som spravne pochopil zmysel toho preteku, tak pre enduro aj maraton je ta ista trat (v ramci kategorii), akurat sa na endure meraju len rs-ky...radsej si to ale este pozriem v propoziciach.
Ale aby som odpovedal na tvoju otazku: poslednych 6-7 rokov ak som sa uz rozhodol ist si zapretekat tak v style enduro
Tak ako hovoríš, trasa je spoločná,ako u Demo Race tak aj pri Extreme Race. Len sú tam tie merané úseky. Bud si dáš celé komplet, tj 4 dni, kde to je dokopy cca 180km,a 6000m,a to u Demo Race alebo verziu Extreme a to 220km a 8000m,za 4 dni. Denne to je tak 7-8 meraných úsekov. Niektoré sú ok. No niektoré boli dosť extreme, no dal som to 😉 ja som skončil v kategórii 10. Ale išiel som si to hlavne užiť. A to sa podarilo, nič také som nikdy nešiel. A pokiaľ sa nevrátim tak ani nepôjdem 😉 teraz mi Rychleby prídu fádne 😂😂😂 nie že by boli nejak náročné. Poprípade tu vyžšie je odkaz na moje videá. Všetky RZ v Demo Race mam natočené, tak keby môžeš sa pozrieť 😉
Posledný deň. Rýchli výstup zavčasu ráno a dole bez zbytočného zdržiavania. Na pár miestach by to chcelo len o jeden pokus navyše na ktoré už nebol čas...
6km dlhý flow trail a viac ako 12 minúť čistej jazdy. To je Hip Hopa v novom poľskom parku Szczyrk. Nie sú to žiadne nakladačky, práve naopak, trail zijde aj začiatočník.
6km dlhý flow trail a viac ako 12 minúť čistej jazdy. To je Hip Hopa v novom poľskom parku Szczyrk. Nie sú to žiadne nakladačky, práve naopak, trail zijde aj začiatočník.
Boli sme vcera, je to fajn, miestami super, miestami umorne - nebavilo az tak ako tie flowy v Bielsku, ale nestihol som najazdit, takze len prvy pocit... Ten druhy trail - OTIK - je super, ale po par dnoch dazda tam boli pasaze s bazenmi vody. Parada ale bola toto - https://www.trailforks.com/trails/agrafka/ - turisticka znacka. Len si clovek musi odslapat nejakych 250 vyskovyvh z lanovky. Druha lanovka na Zbojnicku kopu zatial biky neberie, ale ked dostavaju ten trail co ide odtial (vyzera ako air line), tak uz bude - odtial je to len par vyskovych. Dole je este nejaka starsia DH a FR trasa, ale to sme nestihli.
Na zvazenie je, ze je to investicia J&T - aj to tak vyzera - kopec zdevastovany novymi "family" zjazdovkami, parkovisko utlaceny makadam s nedokoncenym najazdom z cesty, ale hlavne ze okolie je otapetovane billbordmi s odrbavacimi informaciami ze 13 km enduro trailov (ci take nieco) - v skutocnost ta dlzka bude az po dokonceni tej 3. lajny (zrejme do zimy), zatial je to cca 8km. Lanovka na cely den je zatil super lacna (59zl), som zvedavy ci stupne cena po dokonceni, pripadne o rok. A takisto ak bue udrzba, teraz 2. tyzdne po otvoreni to bolo este bez roliet.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No je u mna normalne dopomáham si tak k lepšiemu prejazdu. Síce kamosi si myslia,že som niekde natrafil na lesnu pannu alebo sa poriadne zlámal ale je to len otázka zvyku. Ked vzdychám a kričím je dobre ak som ticho je zle:)
Aby si bol v obraze Djabar v Bielsku bola prechádzka ružovou záhradou.
Už som.toho pochodil dosť aj v Alpách ale tie dva bikeparky má ozaj dostali. Takže tí čo majú radi prírodné strminy určite si to dajte na prvé miesto whishlistu!!! Naviac nieje to ďaleko.
Ale aby to nevypadalo že nevieme jazdiť tu je naháňačka Fullu speed. Video točí len tretinu trailu.
Maratón alebo enduro 😉 nikdy som podobne ťažké zjazdy nešiel, a myslím že isto dlllho nepôjdem. Video to nevystihne ani na 10%
Ale aby som odpovedal na tvoju otazku: poslednych 6-7 rokov ak som sa uz rozhodol ist si zapretekat tak v style enduro
V Krase ale bolo aspon krasne prostredie
Boli sme vcera, je to fajn, miestami super, miestami umorne - nebavilo az tak ako tie flowy v Bielsku, ale nestihol som najazdit, takze len prvy pocit... Ten druhy trail - OTIK - je super, ale po par dnoch dazda tam boli pasaze s bazenmi vody. Parada ale bola toto - https://www.trailforks.com/trails/agrafka/ - turisticka znacka. Len si clovek musi odslapat nejakych 250 vyskovyvh z lanovky. Druha lanovka na Zbojnicku kopu zatial biky neberie, ale ked dostavaju ten trail co ide odtial (vyzera ako air line), tak uz bude - odtial je to len par vyskovych. Dole je este nejaka starsia DH a FR trasa, ale to sme nestihli.
Na zvazenie je, ze je to investicia J&T - aj to tak vyzera - kopec zdevastovany novymi "family" zjazdovkami, parkovisko utlaceny makadam s nedokoncenym najazdom z cesty, ale hlavne ze okolie je otapetovane billbordmi s odrbavacimi informaciami ze 13 km enduro trailov (ci take nieco) - v skutocnost ta dlzka bude az po dokonceni tej 3. lajny (zrejme do zimy), zatial je to cca 8km. Lanovka na cely den je zatil super lacna (59zl), som zvedavy ci stupne cena po dokonceni, pripadne o rok. A takisto ak bue udrzba, teraz 2. tyzdne po otvoreni to bolo este bez roliet.