misopetrovic Celkom slušné, toto by mohla byť cesta. Skús dať tú dolnú kameru trochu ďalej od vidlice, táto takmer úplne blokuje výhľad dopredu. Bohužiaľ, konverzia na YT dosť przní zábery artefaktmi. Ty používaš naraz dve kamery?
bol to prvý pokus, hneď doma som si uvedomil ýže kamera musí ísť ďalej od vidlice aby nezaberala vidla celý obraz
hej používam dve na vidlicu kukala lacná lamax ktorú som mal aj doteraz a na hruď išlo go pro session
najbližšie chcem ešte s druhým ministatívom zapojiť do točenia aj iphone.... je to také hrajkanie sa po sezóne
do budúcna otoč kameru viac do hora.. nikto nieje zaujímavý na pohlad pod teba ale viac pred teba toto ma núti vkuse pozerať ako keby pod okraj monitoru nech vidím kam to vlastne ideš...
hej tak to sa niekedy tazko odhaduje, ale dosiel mi teraz mount z ciny, hlinikovy na riaditka a da sa upnut aj na sedlovku tak uvidim jake budu zabery, mal som taky plastovy ale sa polamal na kusy
našťastie mám obe kamery s wifi (vždy pred začatím točenia na pár sekúnd zapnem wifi kuknem v telefóne kam kamera pozerá poprípade upravím uhol a až potom sa pustím)
stačilo mi raz dôjsť domov s tým že celý zjazd kamera kukala na moje nohy -_- dosť blbý pocit keď sa človek teší na pekné video
kvalitu neposudzujem lebo v robote to viac ako 360s nezvládne ten internet....
čo som si ale všimol tak tá kamera má dosť úbohý dynamický rozsah, a prechody svetlo tma sú totál nezvládnuté...(ale tak to je vlastnosť kamery s tým majitel nič nespraví)
ja by som jumožno nevozil úplne vodorovne ale trošku viac naklopenú smerom dopredu..lebo kedže sníma skôr dohora..tak spodok je potom urezaný obrubou kamery...
ďalšie dve videá som zatial nekukal.. chcem si ešte raz doma pozrieť tie zábery v plnom rozlíšení (možno zmením názor na tú kameru)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
bol to prvý pokus, hneď doma som si uvedomil ýže kamera musí ísť ďalej od vidlice aby nezaberala vidla celý obraz
hej používam dve
najbližšie chcem ešte s druhým ministatívom zapojiť do točenia aj iphone....
Obsolete - Cramps POVOtvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down
http://www.redbull.com/en/bike/stories/1331823060869/danny-macaskill-wee-day-out
a potom som len prišiel na to ako vložiť len určitú časť z videa a potom to už šlo samo len som to naskladal...
stačilo mi raz dôjsť domov s tým že celý zjazd kamera kukala na moje nohy -_- dosť blbý pocit keď sa človek teší na pekné video
http://www.redbull.com/us/en/bike/stories/1331823386793/rampage-2016-impassable-route-build
Sheer Cliff Drops Heat Up Claudio Caluori's Rampage 2016 Course PreviewOtvoriť v novom okne thumb_up4thumb_down
Takto nejak si predstavujem kvalitu videa, strih, kameru, zvuk, techniku jazdca a bicykel:)
čo som si ale všimol tak tá kamera má dosť úbohý dynamický rozsah, a prechody svetlo tma sú totál nezvládnuté...(ale tak to je vlastnosť kamery s tým majitel nič nespraví)
ja by som jumožno nevozil úplne vodorovne ale trošku viac naklopenú smerom dopredu..lebo kedže sníma skôr dohora..tak spodok je potom urezaný obrubou kamery...
ďalšie dve videá som zatial nekukal.. chcem si ešte raz doma pozrieť tie zábery v plnom rozlíšení (možno zmením názor na tú kameru)
so všetkým sa dá súhlasiť, len ten bicykel tam nie je