Ja strihám vo Final Cut Pro, ale ten je nanešťastie len pre Mac. Inak z profi softov je asi najviac user friendly. Ešte sa mi páči GoPro Studio a na PC som voľakedy veľa strihal vo Vegas, ten sa mi páčil viac ako Premiere.
Presne pozrel som wi nejake videa raz dvakrat ale chcel by som to posunut na vyssiu uroven. A gopro mam hero 3+ silver a natacam pri 1080 a 60 fps. Co sa tyka velkosti tak aj s tym suhlasim su dost velke tie vydea. Mozno keby sa to dalo nejak konvertovat do ineho formatu bez straty kvality. PS neni som prave IT typ cloveka.
1080/60 je v severoamerickej norme NTSC . Pokiaľ zmeníš normu na našu - PAL tak ti automaticky klesne počet záberov za sekundu na 50.
Pokiaľ máš slabší PC tak by si mohol skúsiť nastaviť na kamere 720p/25fps (PAL) poprípade WVGA/50fps a skúsiť to natiahnuť do gopro štúdia...Či ti to pôjde lepšie...Malo by...
Ja neviem, ale voľakedy mi Vegas nepadalo, ani keď som to prehnal s rozlíšením videa na podstatne slabšej mašine, ako sú dnešné. Lenže vtedy sa oveľa menej robilo s live preview. Skús (ak sa to dá) nastaviť, aby ti softvér pri generovaní náhľadu (preview) používal len náhľadové video, nie v plnej kvalite. Alebo skús vypnúť náhľad a uvidíš, čo to spraví.
Enduro Ponteareas 2015Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_downFox MTB Presents | Spring '15 AM/TR Collection with Kirt Voreis and Cam McCaulOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_downTES #1 - Monte Serra - Calci (PI)Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pokiaľ máš slabší PC tak by si mohol skúsiť nastaviť na kamere 720p/25fps (PAL) poprípade WVGA/50fps a skúsiť to natiahnuť do gopro štúdia...Či ti to pôjde lepšie...Malo by...
edit.//a o velkost videa sa ti postara vhodna kompresia,ktoru si spolu s fps a rozlisenim nastavis pri exporte
singel BEDLA_KosiceOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
EnduRob, Borsuk_PresovOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
VOLVO LIFEPAINTOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down