vcerajsi vyjazd ma trochu dorazil, tak dnes len hranie sa s kamerou, (pre neorezany obraz je nutne otvorit link) Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Kratke videjko z posledneho smolneho vyjazdu ... na vrchole kopca sa mi podarilo zlomit brzdovu packu, zvysok tlacenie, koli strmosti, a nicenie zadneho plasta
Drift HD170 bike testOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Nezostrihané skúšanie Drift HD170 s orig. držiakom.
Bude to potrebovať externý mic a novú baterku, ale musím pochváliť držiak, dá sa pripnúť naozaj všade.
Otázka na skúsenejších, nemal by som dotiahnuť na vidlici rebound ? Je to RST Titan air.
A Day Out - Jon BokrantzOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down TRIBE SPORT GROUP / SOUTH SHORE BICYCLES "GRAND OPENING VIDEO"Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Trail Hunter - Sun ValleyOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down Meta AM V4 - Pierre-Edouard Ferry in New CaledoniaOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down Cannondale Enduro Tour powered by SRAM #2- BELFORTOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.redbull.com/cz/cs/bike/stories/1331717442284/gringos-rapidos-trailer-dokument-slavik-polc
tie bermudky a košielka su top
Velky Milic_KosiceOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Nezostrihané skúšanie Drift HD170 s orig. držiakom.
Bude to potrebovať externý mic a novú baterku, ale musím pochváliť držiak, dá sa pripnúť naozaj všade.
Otázka na skúsenejších, nemal by som dotiahnuť na vidlici rebound ? Je to RST Titan air.
Svätojurský MTB maratón 2015Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
TRIBE SPORT GROUP / SOUTH SHORE BICYCLES "GRAND OPENING VIDEO"Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Shed The MonsterOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Meta AM V4 - Pierre-Edouard Ferry in New CaledoniaOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Cannondale Enduro Tour powered by SRAM #2- BELFORTOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down