Lokalizácia
Formulár sa odosiela
A hlavne to netrénovať na ceste pred Základnou na Rychlebách, kde keď drbneš sa na tebe smeje tak 100 ľudí ako na mne :D
29.07.2016 - 12:13:36
06
PhilJ mne sa tento postup zdá lepší kvôli blokom v hlave z rovnováhy, z toho že drbneš ako volodaj píše. Veľa ľudí s tým má problém, skúmať kde je hranica rovnováhy a nebáť sa to prehnať a dôverovať zadnej brzde alebo zoskoku.
Pri bunnyhope nemusíš balansovať v tom rovnovážnom bode. A ak sa spýtaš nejakého malého 10ročného fagana na ulici, tak ti povie, že bunnyhop a jazda na zadnom sú prvé veci, ktoré sa na ulici naučíš. Manuál je už vyššia škola..
Ja som to mal rovnako, v partii na ulici v Nitre, kto vedel manuál ten bol kráľ.. takže nám stačil bunnyhop a jazda na zadnom :) Ale to bolo 25 rokov dozadu, možno dnes je to už inak .. (aj podľa GMBN :) )

Ale chcel som iné... také trošku lietanie vo Whistleri

Whistler Bike Park Raw GoPro Freeride thumb_up0thumb_down
29.07.2016 - 12:27:47
03
no a ja uz viem co budem robit poobede.... chcel som kosit travnik ale budem radsej za plotom bez divakov trenovat veci z poslednych dvoch stran :-)
29.07.2016 - 12:40:30
00
Ucit sa podla videi a clankov je na nic. Clovek ma len potom strnule pohyby aby napodobil to co hovorili v navode. Bud nech sa clovek uci sam a najde si to "svoje" alebo, a to je najlepsia varianta, nech sa to uci s niekym kto to vie. Zaklad je skusat, skusat, skusat. Nehambit sa hlavne ked to nejde.
29.07.2016 - 13:51:15
05
Skúšať, skúšať, skúšať. A vyhradiť si na to osobitný čas, učiť sa počas pojazdu je o ničom. Dlhý čas som sa nevedel naučiť bunny hop, stačilo sa popýtať skúsenejších čo robím zle, skúšať a už to ide o dosť lepšie. Mal som aj blbý zlozvyk z SPD ťahať bike pedálmi a skákať ho s oboma kolesami v rovnakej výške. Stále neskáčem stoličky a podobne ako vo videu, ale menšie padnuté stromy, skaly a podobne už nie sú problém. Manuál mi moc nejde, ale nejaká dvojvlna, kaluž a podobne už ide a snažím sa trénovať ďalej.
29.07.2016 - 13:57:30
00
No ved to je najdolezitejsie. Prejst dva tri metre aspon. V terene na nezaplatenie.
29.07.2016 - 13:59:01
00
Hlavne ked pozeras video a zapamatas si co a ako sa robi, tak akonahle to zacnes skusat naozaj na biku zistis, ze nevies co a ako naozaj spravit a aj tak zacnes do toho integrovat svoje tahy a zlepsovaky. Videonavod z teba nespravi jazdca, ale ako odrazovy mostik je to fajn :)
29.07.2016 - 14:06:06
00
arrow_leftMarinada napísal:
Ucit sa podla videi a clankov je na nic. Clovek ma len potom strnule pohyby aby napodobil to co hovorili v navode. Bud nech sa clovek uci sam a najde si to "svoje" alebo, a to je najlepsia varianta, nech sa to uci s niekym kto to vie. Zaklad je skusat, skusat, skusat. Nehambit sa hlavne ked to nejde.

tak nejde o to aby si kopiroval presne to co tam robia, ale napr. v tych GMBN videach ta aj upozornuju na chyby ktore ludia casto robia (napr. to tahanie s SPD, pritahovanie rukami) a celkovo podrobnejsie popisuju mechaniku jednotlivych casti, aby clovek pochopil ako to funguje. Ked si clovek len tak sam hlada to "svoje", moze sa lahko stat ze nadobudne prave tie zlozvyky ktorych sa neskor bude tazko zbavovat.
29.07.2016 - 14:06:41
00
Tak jasne, ze keby clovek nikdy nevidel niekoho robit bunnyhop v reale ani vo videu tak ho to mozno ani cely zivot nenapadne. Ale navody typu - takto pokrc nohu a tunak dvihni presne takto rit - su k tej riti ;)
29.07.2016 - 14:08:24
00
Gmbn je super, pozeram to viac menej od ich prveho videa, a zatial mi iba pomohli :)
29.07.2016 - 14:08:26
00
U nich to nemam napozerane ale videl som milion inych. A nad tymi v Bikerovi len krutim hlavou. Cloveka len dopletu.
29.07.2016 - 14:09:14
01
:D tie v bikerovi nie su velmi smerodajne, ale lepsie ako keby mali byt tie stranky vyplnene reklamou na nezmysli. A viete co, idem von potrenovat techniku, snad sa nedolamem :D
29.07.2016 - 14:11:39
00
Ja sa pri manuále a jazde po zadnom bojím aj o teleskopku. Minulý rok som tiež tak spadol, len to som ju ešte nemal.
29.07.2016 - 15:27:31
00
Teleskopka to musí vydrzat
29.07.2016 - 15:48:45
00
nemusi ...,ale o tom potom ...a jedine zasunuta... :)
29.07.2016 - 16:46:12
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Kamery a príslušenstvo)
keyboard_arrow_up