neviem co sa mi viac oplati ludze dobry....kellys za 18 ktory neni novinka alebo merida z hydraulikami ktora je novinka oba su nepouzivane len neviem....na ten kellys tusim neni zaruka..mozno aj je netusim.
nerobte si zo mna srandu sak mi vysvetlite kde sa z kerym lepsie jazdi..... ale ako mne ide skor o to co je lepse ja fakt nevim a sak aj po asfalte budem robit volake tury aj po horach volake tury neviem ci ten kellys vyuzijem ale no nekup to ak to bude lepse
nestvite ma.......co sa viac oplati co viac vydrzi moc vadi tomu kellysu jazda na ceste? a ako ved to ma lock zadneho pruzenia chcem vysvetlit a nije iba hladaj.... ja som rad ze som nasiel toto forum.
Ten Kellys by som na cestu nebral. Z tajnych zdrojov viem, ze jeho zivotnost je iba 596,8 km po asfalte. Zivotnost toho biku v terene sa odhaduje okolo 532673 km bez generalnej opravy.
tusim ta nikto neberie vazne..
Ja by som si kupila keby boli len tie dva na svete tento: http://www.merida.sk/prodej/matts-tfs-100-d-08 ale to fakt hodnotim len podla toho ako vyzera bo ja sa tomu inak nerozumiem ten s tymi kriklavozelenymi plamenmi
zuzulik prave preto sa neinformujem na pokeci ktory by ludia brali ale vo fore pre bicykle a ony ma daju do pieskoviska strasne neni to jedno co chcem jazdit ved tu ide o kvalitu a cenu zajazdim aj na ceste na fulle a zajazdim aj po riadnej hore na normalnom a sak neviem nikto ma neste pochopit a dakujem to vyzera ze moja merida sa bude kazdemu pacit
Tak teraz vážne Kellys ma kvalitnejšie osadenie, radenie, prešmyk, prehadzovač, náboje. Vidlice su porovnatelne......
Merida ma ale korúčove brzdy avšak dá sa povedať že základ, takže netreba očakávať zázraky.
tadeas.....ale keby som chcel na kellys kotuce tak ma to asi vynde o dost viac tak kupim radsej meridu.... aj zenskym sa bude pacit hehe inak vazne by si si co kupil?
tadeas.....ale keby som chcel na kellys kotuce tak ma to asi vynde o dost viac tak kupim radsej meridu.... aj zenskym sa bude pacit hehe inak vazne by si si co kupil?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.merida.sk/prodej/matts-tfs-100-d-08
Zase porovnávaš FULL s HT, ujasni si čo chceš
sorry za OT ale nedalo sa kludne to tu zmazte
A okrem toho ani jeden neni oranzovy, takze su pomale, to neber
Pozornym citanim ziskas vyborny prehlad a vyberies si to najlepsie.
Niekam obcas zajdi, ale dakam nechod, tam je stale tma.
Ja by som si kupila keby boli len tie dva na svete tento: http://www.merida.sk/prodej/matts-tfs-100-d-08 ale to fakt hodnotim len podla toho ako vyzera bo ja sa tomu inak nerozumiem
Merida ma ale korúčove brzdy avšak dá sa povedať že základ, takže netreba očakávať zázraky.
Cena je tam skoro rovnaká takže radšej Kellys.