neviem co sa mi viac oplati ludze dobry....kellys za 18 ktory neni novinka alebo merida z hydraulikami ktora je novinka oba su nepouzivane len neviem....na ten kellys tusim neni zaruka..mozno aj je netusim.
mozno, no moj nazor je ovplivneny skutocnostou, ze full pre mna nie je vhodnou volbou, radsej mam HT...jednoducho povedane, ja by som si z tychto dvoch nevybral ani jeden...HOWGH
no osobne by som ja bral tu meridu ako kellys. sam som mal kellys v tej cene ako chces kupit ty sice ht ale moc mi nesedel zdal sa mi taky nemotorny ale ak ho chces tak pouvažuj kadial chces viacej jazdit, full ti je na ceste na dve veci ak tadial jazdis castejsie a tie plaste maxis ignitor su dost nachylne na defekty. a skus ese pouvazovat aj nad splatkami, daj tych 20000sk a cca 10000 daj na splatky a mas vecsie moznosti vo vybere lebo na tych dvoch je toho veeeelmi vela na menenie no a fakt ze full do 20000sk to su zbytocne vyhodene peniaze! fulla pozeraj az od niakych 40000 ale je to len na tebe. tak nech sa ti dari a dobre kup. potom daj vediet
skus sa pozriet na www.dema.sk a najdi si mtb dema deore. je za 21599sk a je vo velmi slusnej vybave oproti tej meride uz len vidla je kvalitnejsia a porovnaj vahu dema 12,8kg a merida 14,1kg. nedaj sa zmiast hydrami tie tektra su na .... sam som ich behom mesiaca menil a k tej deme je dres zadara!!!!!!!!!!!!
mares mne sa tie cyklodresy hnusia bez urazky ale cyklisti vyzeraju v cyklohandrach ako buzici....ja osobne niesom cyklista ja som rekreant ale dam mu zabrat prepac demu nestam.......to ma bratranec....hadam nebudem opakovat a kamos mi povedal ze dema nie a nechcel mi k tomu ani nic hovorit idem okuknut ine znacky este raz...ale chcem dostupny nije nakup cez net...bo jak sa to potom reklamuje iba pretie obavy nechcem cez net nakupit ak mi niekto vyhovori tak chcem ocut
nikto nehovori o nakupe cez net, dema ma taku vymozenost ktorej sa vravi ze predajcovia,vies a to su zvicajne cykla ktore ich maju v ponuke!!!!!!!!!!! a na ich stranke ich je az az. ale aj tak ti prajem uspesne hladanie.
mares mne sa tie cyklodresy hnusia bez urazky ale cyklisti vyzeraju v cyklohandrach ako buzici....ja osobne niesom cyklista ja som rekreant ale dam mu zabrat ....
vlea ludi sa tu mohlo nahnevat na tento nazor ale jasne rifle a bavlnene tricko su urcite vhodne oblecenie na bike ach ti rekreanti
nenosim rifle nosim prevazne cierne kratasy dokonale proti potu haha a tricko obycajne tak dobre prehnal som to ale tusim som aj povedal sry moj nazor tak jake opiranie do mna??? hm... a myslim ze som sa rozhodol pre tfs 500 d dufam ze to neni pre mna moc dobre ked som sa u vas takto ponizil mozno raz pojdem z nieakym cyklistom ako ste vy na vyjazd a rozmyslim si toto vsetko co tu hovorim ale zatial to vidim takto co vy na nu pocul som na nu dobre ohlasy aspon ked sa niekto rozhodoval pre 300vku...tak kazdy mu povedal nech si doplati na 500 tak v tej bielej farbe sa mi paci alebo aj lapiere s ami paci ale ten mi nepasuje tak krasne! ja som ukecany sorac ludia sak hadam mi rozumiete
ked uz chces porovnavat meridu odmysli si moje meno tu na fore a .... podla mna Merida vs Lapierre vhrava LP absolutna spokojnost z geometriou a slusna hmotnost a aj funkcnost ramu zo 100 mm zdvihom kde ma merida len LRS ktore je tak na dve veci ... a LP je vyrabany vo Francuzku cize ziaden Taiwan .. a Francuzi to umi
a Merida nahdze na biky saltre XT XTR a hodi tam vidlicu pomaly Toru .. ale zaklad biku je vidlica a ram niezeby tam dali nejake deore alebo LX a hodia tam napriklad Recon alebo nieco podobne proste celkovo u mna Merida nic moc .. nezaujala ma
sorry ze zijem....ach....tak ja momentalne pozeram na LP TECNIC 400 a nad meridou tfs500D skoda ze LP nema dobre odstupnovane ceny bikov...ale to je fuk proste ta merida mi ide skor do vkusu a celkovo sa mi aj ude lepsie pacit...uvidime je ten LP za 21lepsi ako merida za 22? ak ano v com.... a prestante do mna rypat koho zaujimaju kecy ja chcem iba nazor...potom budem kludny aj ja.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jasne, lenže v porovnaní s tou Meridou..
vlea ludi sa tu mohlo nahnevat na tento nazor
aaa ako som tu cital na fore ako junior ***** si ty my sme cyklisti
a Merida nahdze na biky saltre XT XTR a hodi tam vidlicu pomaly Toru .. ale zaklad biku je vidlica a ram niezeby tam dali nejake deore alebo LX a hodia tam napriklad Recon alebo nieco podobne proste celkovo u mna Merida
http://www.suncycle.sk/index2.php?nazov ... 27&extra=9
no ale aj tak sa mi paci ta merida
P.S. už by ste tu fakt mohli dať toho gracjuceho smajlíka