Teraz vyskúšané a krátko po zavretí tam podtlak je
Vyteká mráz znie hlúpo, viem, ale to sa deje
Ak je tam podtlak,tak to tesni a silikonovat to budeš len koli paraoji.
A vytekajuci mráz,nech posúdi nejaký odborník,Malo by sa to dat uhradiť zo zdravotného poistenia...
Vyriesene, aspon dufam.
Pocas nedavnych mrazov som vyhadzal maso von, rozmrazil mrazak, vo farbylaky mi poradili Ceresit FT101, tym som utesnil vsetky spoje a spary v mrazaku, postavil ho na 10cm nozicky a zatial je vsetko ok. Este som pre istotu vycentroval dvierka, zdalo sa mi ze nepriliehaju uplne na 100%.
Uz na 1.stupen zo 6 je v nom -18C a zospodu na tej izolacii uz vobec necitit chlad. Predtym okrem toho ze kvapkalo zospodu, tak bolo citit silny chlad na tesneni.
Ak by mal niekto podobny problem, oplati sa pred kupou noveho trosku pospekulovat. Mna stala oprava 10e za lepidlo, namiesto 200e za novy mrazak.
Kto tu aktivne pouziva teplovzdusnu fritezu? Rozmyslam nad kupou...co urcite chcem aby takato friteza splnala? pacia sa mi niektore od znacky tefal, velkostne 4,2L..myslim ze to by mohlo byt akurat..nejake rady? dakujem
Teplovzdusnu fritezu som dostal do daru. Bohuzial. Dalsi zbytocny kram do domacnosti.
no super...a teraz niekto kto to realne pouziva
nie som ten typ co kupuje kazdy smoothie mixer, popcornovac a neviem ake dalsie kraviny. ale toto realne vyuzijem... varim si zdravo, ziadne segediny a podobne, tak toto bude idealne volba na rychle varenie.
a som stým spokojný, hranolky, nie len zo zemiakov, aj také tie nugetky občas. Urobí to veci chutne a s minimom oleja. Na predsmažené hranolky by som olej už nedával vôbec. No ty chceš asi niečo trochu iné, ale proste nebál by som sa toho len s parametrami ti nepomôžem
nie som ten typ co kupuje kazdy smoothie mixer, popcornovac a neviem ake dalsie kraviny. ale toto realne vyuzijem... varim si zdravo, ziadne segediny a podobne, tak toto bude idealne volba na rychle varenie.
Ja som nepisal ze som ju nepouzil. A na rychle varenie to tiez velmi nie je.
Viete poradit znacku pracky a susicky? Mam vyse dvoch rokov LG, nemam voci nim vyhrady, ale do noveho bydla potrebujem vybrat nove. Rozpocet okolo tisicky za obe dokopy. Na pracku nemam velke poziadavky, susicka chcem nech sa sama vypusta do odpadu (prekvapilo ma, ze niektore maju len nadobku) a nech si sama cisti kondenzator. Ale hlavne nech su obe tiche (pod tym si predstavujem do 71db pracka, do 62db susicka). Oplati sa priplatit napr. za Bosch aby to dlhsie fungovalo ci malo lepsiu dostupnost servisu?
Do mojich narokov na hluk spada aj podozrivo lacny Haier, co je to zac?
Tutok moja gazdiná si vyberala posledne roky Samsung. Na pracku som postavil aj samsung susicku a funguju asi lepsie ako Samsung Android lacne telefóny. Hlucnost netusim ale pocitovo fajn. Problémy ziadne. Problem je len ked mam prat ja.
Rodičia majú tiež Samsung práčku aj sušičku, ale práčka z nejakých dôvodov rezonuje pri zmykani - od začiatku. Výmena noziciek za mäkšie nepomohla. Ine riešenie servis vôbec neponukol.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mraz je stav, teplota pod bodom mrazu, nie pevne ci kvapalne skupenstvo.
Vyteká mráz znie hlúpo, viem, ale to sa deje
Ak je tam podtlak,tak to tesni a silikonovat to budeš len koli paraoji.
A vytekajuci mráz,nech posúdi nejaký odborník,Malo by sa to dat uhradiť zo zdravotného poistenia...
Pocas nedavnych mrazov som vyhadzal maso von, rozmrazil mrazak, vo farbylaky mi poradili Ceresit FT101, tym som utesnil vsetky spoje a spary v mrazaku, postavil ho na 10cm nozicky a zatial je vsetko ok. Este som pre istotu vycentroval dvierka, zdalo sa mi ze nepriliehaju uplne na 100%.
Uz na 1.stupen zo 6 je v nom -18C a zospodu na tej izolacii uz vobec necitit chlad. Predtym okrem toho ze kvapkalo zospodu, tak bolo citit silny chlad na tesneni.
Ak by mal niekto podobny problem, oplati sa pred kupou noveho trosku pospekulovat. Mna stala oprava 10e za lepidlo, namiesto 200e za novy mrazak.
no super...a teraz niekto kto to realne pouziva
a som stým spokojný, hranolky, nie len zo zemiakov, aj také tie nugetky občas. Urobí to veci chutne a s minimom oleja. Na predsmažené hranolky by som olej už nedával vôbec. No ty chceš asi niečo trochu iné, ale proste nebál by som sa toho
Super vec, ked chces, tak ti niekde vyhrabem presne ktory model som jej kupoval.
https://www.alza.cz/princess-182025-d5558815.htm
Dostala to rovno aj s tymto prislusenstvom https://www.alza.cz/princess-182011-d5580567.htm
Ja som nepisal ze som ju nepouzil. A na rychle varenie to tiez velmi nie je.
Do mojich narokov na hluk spada aj podozrivo lacny Haier, co je to zac?