JoKo: uvidime, podla mna to Medved nezahodi uplne. Je tam vela investovaneho (hlavne casu) a mozno nieco osekane vymysli. BM riders idu dalej, mozno sa bude venovat tomu.
Edit: ako sa dalo cakat, uz ide flyte: MTBiker.sk nebol nikdy v ciernom a isto nie statickom HTML, to bol extremebike
. MTBiker bol najskor mtb.host.sk, ktory bol v modrom, potom biker.sk (to ze sa mi tato domena stratila ma dodnes serie - pri pade host.sk som tu domenu stratil spod kontroly) a potom mtbiker.sk, ktory uz bol v oranzovom.
Je relativne narocne robit takyto web na Slovensku - penazi v reklame nie je vela, posledne roky este menej a ked ma clovek platit programatora a redakciu, tak je to stratove. Ja sa to snazim hnat inym smerom, kde obsah tvoria najma navstevnici - a casto je ten obsah ovela kvalitnejsi ako obsah produkovany platenou redakciou. Navstevnost rastie a ludia su (snad) celkom spokojni, takze som rad a isto s tym nemienim seknut. Uvidime, vynorila sa kopa novych
bike webov, ale nic nove neprinasaju, tak neviem kam premigruju BM navstevnici. Tak troska dufam, ze ti uvedomelejsi premigruju sem a este viac ozivia forum, bazar, foto... A ti menej uvedomeli - su asi aj tak len na FB.