Aby som bol chytry tak z carbonu sa robia aj sedla, predstavce....sak vlastne vsetko(kto neveri poslem nejake foto) okrem asi plastou(primes uhlika), dusi a laniek.
teraz ma napadla taka kravina..... ze ked su vselijake teflonove oleje, ci nemoze byt aj karbonovy olej ? .... ze jej skripe, ked s nim namaze retaz....
P.S.: toto som fakt len tak zadrel, neberte to vazne... hlavne JoKo
Jasne ze existuje olej s primesou carbonu bezne sa da kupit. Zevraj sluzi na znizenie trenia ale moc sa mi nezdalo. Akurat to celu retaz a kazetu zafarbilo na cierno. Tie retaze sa sice z carbonu nerobia ale skor z polyuretanu a aramidu- pouzivaju sa v ultralachkych lietadlach.
Aby som bol chytry tak z carbonu sa robia aj sedla, predstavce....sak vlastne vsetko(kto neveri poslem nejake foto) okrem asi plastou(primes uhlika), dusi a laniek.
Vsetko asi nie. Predstav si karbonove gulicky do loziska hehe
Nebol si ďaleko od pravdy, robia sa keramické, napr. TUNE ale cena je nehorázna.
Jasne ze existuje olej s primesou carbonu bezne sa da kupit. Zevraj sluzi na znizenie trenia ale moc sa mi nezdalo. Akurat to celu retaz a kazetu zafarbilo na cierno. Tie retaze sa sice z carbonu nerobia ale skor z polyuretanu a aramidu- pouzivaju sa v ultralachkych lietadlach.
Hlavne existuje bezne pouzivana grafitova vazelina, ked uz znovu tak neobratne pouzivate pojem karbon. (ked uz ideme do krvi, tak kazdy olej je s primesou karbonu, ze root? ). Ale ako moze skripat diel z uhlikovych vlakien to nechapem. Mozno len nejaka vklinena spina, ale ani tomu neverim.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no, tak tomuto som tak celkom nepochopil
karbon skripe? a co presne skripe? ram? vidlica? kluky? sedlovka? riadidla? no, to su asi vsetky veci, cosa robia s karbonu, tak co teda?
niekto s menom adéla asi nebude chlapec, ale sak o tom potom....
uhlikova retaz? no, pocul som uz o vselicom s karbonu, ale o retazi este fakt nie.... ake to ma vyhody taka karbonova retaz?
tento raz okarbonovej retazi ...
nabuduce budu titanove plaste a drevene naboje ...
P.S.: toto som fakt len tak zadrel, neberte to vazne... hlavne JoKo
Nebol si ďaleko od pravdy, robia sa keramické, napr. TUNE ale cena je nehorázna.
nj.. keramika ma brutalnu tvrdost.. vydrzi nenormalne tlaky.. ale pokial by to lozisko dostalo naraz ide pa pa..
Hlavne existuje bezne pouzivana grafitova vazelina, ked uz znovu tak neobratne pouzivate pojem karbon. (ked uz ideme do krvi, tak kazdy olej je s primesou karbonu, ze root?
jj
k teme: adela vyjadri sa presnejsie