Chcem zaloziť cyklistický klub a chcel by som vediet či by mal niekto z okolia Kežmarku záujem zaňho jazdiť.
A mozte napisat aj postrehy čo vylepšiť na logu vďaka
No na fóre členov do klubu asi ťažko nájdeš, keďže nás tu z okolia KK mnoho nie je, a už určite nie žiletkárov . Chcelo by to nejakú reklamu v cyklistických obchodoch a ísť sa popýtať napríklad aj do Spišskej Belej, tam by sa aj možno niekto našiel. Viem, že cez leto som šiel s nejakým mužom z Belej, takže tam to podľa mňa bude žiť .
Nechcem vam kazit radost z hry, ale najskor si musite vyriesit zakladne otazky :
1. Aky to bude klub ? ( len taky akoze, ale oficialny s registraciou na MV, stanovami, uctovnictvom, ICO, atd atd. )
2. Ake ciele bude mat klub ( len sa tak flakame, alebo sportove ambicie s cielenym treningom, sutazami atd atd. )
3. Vedenie klubu ( ak je oficialny tak ma kto byt pravne zodpovedny za dodrziavanie legislativy, uctovnictva atd. )
Co sa tyka sponzorov a podpory klubu funguje to tak, ze trenujte, ukazte vysledky a potom vam snad niekto nieco da. Na Slovensku je to tak. Mozno bude schodnejsia cesta prihlasit sa do klubu trebarz v Poprade ( veverickari )
kolko klubov je v Poprade? ja viem len o jednom.A keď som pozeral na oficiálnej stránke cyklistický zväz tak tam nebol žiaden
Ja stretavam chlapcov jazdiacich MTB z klubu Uni Junior. Kluby nemusia byt registrovane v cyklistickom zväze ak nepotrebuju licencie a ine vyhody plynuce z clenstva.
JoKo, ujo Wenczel je z Veľkej Lomnice, poznám ho aj osobne a cez leto si s ním aj rád pár krát zajazdím . Ináč ide mu to ešte veľmi dobre .
Vedel som, že je z tej oblasti pod Tatrami, odniekadiaľ na východ od Popradu.
V Poprade môžeš vyskúšať Pitkovcov - Fero Pitko je organizátor Okolo Tatier a aj sám jazdí.
Druhá možnosť sú Glajzovci - starý Glajza je z Veľkej (?), jeho syn Ondrej (úplne náhodou majster sveta v cyklokrose v 1989) sa vrátil k cyklistike, videl som ho vo výsledkoch veteránov. Mal (a možno ešte má) predajňu a autoservis vo Svite, ale kde býva, to neviem.
Ospravedlňujem sa - nadhodil som to vo fóre len raz. Vyhľadávanie mi to nevie nájsť a ani netuším, v ktorej téme to bolo.
Druhý raz to bolo cez PM, v lete 2007, s Girom.
Kedysi, a nie je to tak dávno, sa stanovy SZC odvíjali od toho, že SZC bolo občianskym združením právnických osôb. Fyzické osoby boli členmi SZC výhradne sprostredkovane cez svoju organizáciu (zvyčajne občianske združenie, ale mohla byť aj iná forma). Takže ak organizácia (klub) nebol členom SZC, nemohli mať členovia tejto organizácie (klubu) licencie SZC. Potom sa to však zmenilo - SZC začal vydávať aj licencie BKP - bez klubovej príslušnosti, čiže vlastne združuje právnické aj fyzické osoby. Aké sú práva a aké povinnosti členov - právnických aj fyzických, si musíš prečítať v stanovách SZC. Určite visia na webe SZC.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
1. Aky to bude klub ? ( len taky akoze, ale oficialny s registraciou na MV, stanovami, uctovnictvom, ICO, atd atd. )
2. Ake ciele bude mat klub ( len sa tak flakame, alebo sportove ambicie s cielenym treningom, sutazami atd atd. )
3. Vedenie klubu ( ak je oficialny tak ma kto byt pravne zodpovedny za dodrziavanie legislativy, uctovnictva atd. )
Co sa tyka sponzorov a podpory klubu funguje to tak, ze trenujte, ukazte vysledky a potom vam snad niekto nieco da. Na Slovensku je to tak. Mozno bude schodnejsia cesta prihlasit sa do klubu trebarz v Poprade ( veverickari
Vedel som, že je z tej oblasti pod Tatrami, odniekadiaľ na východ od Popradu.
V Poprade môžeš vyskúšať Pitkovcov - Fero Pitko je organizátor Okolo Tatier a aj sám jazdí.
Druhá možnosť sú Glajzovci - starý Glajza je z Veľkej (?), jeho syn Ondrej (úplne náhodou majster sveta v cyklokrose v 1989) sa vrátil k cyklistike, videl som ho vo výsledkoch veteránov. Mal (a možno ešte má) predajňu a autoservis vo Svite, ale kde býva, to neviem.
Lebo modi nechcú založiť sekciu cestná cyklistika a niekam to chalanisko musiel umiestniť...
Druhý raz to bolo cez PM, v lete 2007, s Girom.