Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Este by asi trebalo upraviť názov nemáte niekto dáky navrh :?:
Zobraziť komentár 09.01.2009 - 12:26:45
00
robím to v gimpe neviem mas dáky iný návrh
Zobraziť komentár 09.01.2009 - 13:01:09
00
ja si tiez myslim ze miestat jazyky nieje ani oku ani uchu lahodiace, preto som za CCKK - teda klub namiesto club :idea:
Zobraziť komentár 09.01.2009 - 13:33:19
00
Neboj sa, v Taliansku budeš mať úspech. Inak - nepáči sa mi tá zmeska v názve - aj po slovensky, aj po anglicky. Ale keď to tak chceš nechať, tak by si mal mať posledné písmenko P - napríklad CCC podtatrancov. BUdeš mať aj väčšiu nádej na získanie členov, lebo v Kežmarku už asi cestu okrem teba nikto nejazdí - Valter Renner zomrel minulý rok, Jožo "Rexo" Regec sa vysťahoval do Česka. A možno ešte Wenczel bol z Kežmarku, ale nie som si istý.

JoKo, ujo Wenczel je z Veľkej Lomnice, poznám ho aj osobne a cez leto si s ním aj rád pár krát zajazdím :) . Ináč ide mu to ešte veľmi dobre :) .
A k téme: spadassin, ten kamzík by nevyzeral zle, ale určite by som ho dal na biely podklad a doladil to celé nejakou modrou a nie takými krikľavými farbami :) . A chcem sa ťa spýtať, či ten klub chceš založiť sám alebo či si to aj konzultoval s nejakými cyklistickými predajňami v KK ohľadne nejakej finančnej podpory, lebo to nebude určite lacný špás napríklad vyrobiť dresy a s dopravou na preteky v prípade, že by sa našli nejakí členovia :) .
Zobraziť komentár 09.01.2009 - 13:56:51
00
zatial som to nediskutoval z predajnamy ale mal by som dákych sponzorov chcem najprv zistiť či by bol dáky záujem lebo načo je klub keď vnom budem sam :D
Zobraziť komentár 09.01.2009 - 14:01:58
00
Môj klub má napríklad 2 členov: bike a mňa. :P
Zobraziť komentár 09.01.2009 - 14:48:25
00
No na fóre členov do klubu asi ťažko nájdeš, keďže nás tu z okolia KK mnoho nie je, a už určite nie žiletkárov :) . Chcelo by to nejakú reklamu v cyklistických obchodoch a ísť sa popýtať napríklad aj do Spišskej Belej, tam by sa aj možno niekto našiel. Viem, že cez leto som šiel s nejakým mužom z Belej, takže tam to podľa mňa bude žiť :D .
Zobraziť komentár 09.01.2009 - 15:49:43
00
Nechcem vam kazit radost z hry, ale najskor si musite vyriesit zakladne otazky :
1. Aky to bude klub ? ( len taky akoze, ale oficialny s registraciou na MV, stanovami, uctovnictvom, ICO, atd atd. )
2. Ake ciele bude mat klub ( len sa tak flakame, alebo sportove ambicie s cielenym treningom, sutazami atd atd. )
3. Vedenie klubu ( ak je oficialny tak ma kto byt pravne zodpovedny za dodrziavanie legislativy, uctovnictva atd. )
Co sa tyka sponzorov a podpory klubu funguje to tak, ze trenujte, ukazte vysledky a potom vam snad niekto nieco da. Na Slovensku je to tak. Mozno bude schodnejsia cesta prihlasit sa do klubu trebarz v Poprade ( veverickari :D )
Zobraziť komentár 09.01.2009 - 16:39:15
00
kolko klubov je v Poprade? ja viem len o jednom.A keď som pozeral na oficiálnej stránke cyklistický zväz tak tam nebol žiaden :|
Zobraziť komentár 09.01.2009 - 16:55:01
00
Cyklomax, UniJunior, myslím, že Stanley a možno sa tam ešte niečo nájde.
Zobraziť komentár 09.01.2009 - 16:57:20
00
kolko klubov je v Poprade? ja viem len o jednom.A keď som pozeral na oficiálnej stránke cyklistický zväz tak tam nebol žiaden :|
Ja stretavam chlapcov jazdiacich MTB z klubu Uni Junior. Kluby nemusia byt registrovane v cyklistickom zväze ak nepotrebuju licencie a ine vyhody plynuce z clenstva.
Zobraziť komentár 09.01.2009 - 16:58:34
00
Nerozumiem, co ma tento thread spolocne so sekciou "Maratony & XC", do ktorej ho zakladatel umiestnil... :roll:
Zobraziť komentár 09.01.2009 - 17:46:49
00
JoKo, ujo Wenczel je z Veľkej Lomnice, poznám ho aj osobne a cez leto si s ním aj rád pár krát zajazdím :) . Ináč ide mu to ešte veľmi dobre :) .

Vedel som, že je z tej oblasti pod Tatrami, odniekadiaľ na východ od Popradu.

V Poprade môžeš vyskúšať Pitkovcov - Fero Pitko je organizátor Okolo Tatier a aj sám jazdí.
Druhá možnosť sú Glajzovci - starý Glajza je z Veľkej (?), jeho syn Ondrej (úplne náhodou majster sveta v cyklokrose v 1989) sa vrátil k cyklistike, videl som ho vo výsledkoch veteránov. Mal (a možno ešte má) predajňu a autoservis vo Svite, ale kde býva, to neviem.
Zobraziť komentár 09.01.2009 - 20:50:39
00
Nerozumiem, co ma tento thread spolocne so sekciou "Maratony & XC", do ktorej ho zakladatel umiestnil... :roll:

Lebo modi nechcú založiť sekciu cestná cyklistika a niekam to chalanisko musiel umiestniť...
Zobraziť komentár 09.01.2009 - 20:52:22
00
A na to si ako prišiel :?:
Zobraziť komentár 09.01.2009 - 22:37:47
00
keyboard_arrow_up