Kategórie
Bike-techak by vas niekto volal na svoj prvy triatlon (klasicky), podla coho by ste si vybrali trat z troch moznosti
750, 20, 5 - olympijsky - ironman (nepripada do uvahy)?
-6% BMC Teammachine SLR01 TWO bicykel, carbon/white, redakčný bicykel
10 999 €
-6%
MOC 12 999 €
Novinka Bianchi Oltre Comp Ultegra Di2 bicykel, metallic celeste/black
od 4 899 €
MOC 5 944 €
-19% Giant TCR Advanced 2 Disc Pro Compact bicykel, hematite
od 2 199 €
-19%
MOC 2 699 €
Výpredaj -32% Giant TCR Advanced Pro 0 Disc Compact bicykel, carbon
3 049 €
-32%
MOC 4 499 €
Výpredaj -20% Cannondale Synapse Carbon 2 RL bicykel, beetle green
3 499 €
-20%
MOC 5 199 €
Výpredaj -35% Pirelli P ZERO™ Race 700x26C SmartEVO TechBelt plášť, kevlar, tyrkysové nápisy
53,99 €
-35%
MOC 82,99 €
savings Pirelli P ZERO™ Race 700x30C SpeedCORE SmartEVO2 plášť, TLR, kevlar
57,99 €
savings
MOC 91,99 €
-6% Continental Grand Prix 5000 S 700x28C plášť, TR, kevlar, transparent
64,99 €
-6%
MOC 98,99 €
Výpredaj -21% Pirelli P ZERO™ Race 700x26C Color Edition Red plášť, TLR, kevlar
67,99 €
-21%
MOC 106 €
Akcia -15% Pirelli Cinturato™ Road 700x32C TechWALL+ plášť, TLR, kevlar
44,99 €
-15%
MOC 66,99 €
savings Continental GrandPrix 5000 S TR 27.5"x30C plášť, kevlar, čierna/transparentná
62,99 €
savings
MOC 91,99 €
-12% Michelin Power Cup GUM-X Competition Line plášť, TLR, kevlar
od 71,99 €
-12%
MOC 85,99 €
Akcia savings Continental Grand Prix 5000 AllSeason 700x25C plášť, TR, kevlar
72,99 €
savings
MOC 109 €
trenoval som doobeda plavanie, poobede beh, doobeda plavanie, poobede bajk, doobeda bajk, poobede beh (niekedy aj naopak), neskor bez prestavky, najprv som si daval kratke useky, islo len o ten prechod, objemy som trenoval nezavisle v ramci inych dni... potom treba natrenovat "depo", tzn. obliekanie a vyzliekanie, nezda sa to, ale to obera dost o minuty, hlavne ked si mokry, trasu sa ti nohy, pobehujes v tretrach po asfalte atd.
je to az buduci rok v septembri...takze casu je relativne dost
bedna je nerealna, ide len o vyskusanie, samozrejme, posledny byt nechcem
aj si mal nejaku speci vystroj, napr neopren alebo len v plavkach?
malo by sa jednat o toto:
http://www.triathlondegerardmer.com/
inak, z toho kraja pochadza vitaz OH XC
pravda je, ze najviac ziskat/stratit sa da prave vo vode, vacsinou najlepsi triatlonisti su vyborni plavci - u mna to bol problem, moj triatlon vyzeral: topenie - bajk - beh...
snivam o strednom triatlone, este neviem kedy, ale raz urcite, hned ako sa naucim plavat
lahky neopren moc pomaha, kedze trochu nadnasa, odporucam, ale opakujem, treba natrenovat depo - lebo ziskane minuty mozes lahko stratit, ked sa nebudes vediet z neoprenu vymotat
skoda, giro, bol to najkrajsi triatlon tento rok - je pravda, ze 18 stupnova voda bola zabava - hlavne ked potom clovek nemohol vopchat skrehnute nohy do tretier : -) ale krasne prostredie, uzavrete trate, vela ludi, dobra atmosfera, nakoniec aj fajne pocasie - mnaaam..
malo by sa jednat o toto: http://www.triathlondegerardmer.com/
triatlonove kombinezy ani neopreny nie su nevyhnutne, ak si to len chces vyskusat - ide o to, ze napriklad kombineza Ti ponukne komfort, ktory sa s plavkami porovnat neda a neopren, ako napisal Dudo, Ta vo vode o nieco zrychli.. da sa to absolvovat aj v plavkach (pre bikerske dupky casto nepredstavitelne
Dudo, o tom nemusis snivat, lebo urcite ho pojdes - so mnou
- podtrhne vašu sexy vyšportovanú postavu
- vo vode pri plávaní nikde neodstáva (keď si dobre vyberiete) a vďaka technológiám ako je second skin a neoprénovým prvkom ste pri plávaní rýchlejší
- na biku bude taký dres oproti čomukoľvek inému rýchlo suchý (čím drahší dres tým rýchlejšie) čo zvyšuje komfort číže sa môžete koncentrovať na šliapanie a neriešiť čvachtanie pod zadkom navjac ma niečo ako cyklovložku čo zmierni vaše utrpenie v sedle no zároveň vás nijak neobmedzuje pri plávaní a behaní
Obr: Ten najsamlepši dres na sezónu 2009
PS: Nie , nemám na tú slečnu telefón !
snivam o strednom triatlone, este neviem kedy, ale raz urcite, hned ako sa naucim plavat
lahky neopren moc pomaha, kedze trochu nadnasa, odporucam, ale opakujem, treba natrenovat depo - lebo ziskane minuty mozes lahko stratit, ked sa nebudes vediet z neoprenu vymotat
tak ja som bol s partiou premiérovo tento rok v júni na horskom triatlone na starej myjave......a s tým depom máš pravdu, ja som sa tam prezliekal asi 5 minút
to missy, je pravda, ze by to bolo naozaj tak jeden krat rocne a mozno len raz za zivot, ale zase jest to nepyta...
a neopren - da sa kupit aj lepsi "second hand" cca 4000.. ale detailnejsie Ti povie quasko..
Dres z obrazku na predoslej strane ma MOC 230,19 €
Taky dres ma vyhodu oproti tri tielku a tri nohaviciam prave v tom ze voda okolo vas bude krasne obtekat a nikde to nebude plandat co je super pre tych ci nahanaju sekundy a netravia minuty v depe.
Tri tielko a tri nohavice sa pouzivaju na pretek ako je IRONMAN 3,8-180-42 km
IRONMAN sa plava v neoprene preto mozu mat deleny dres.
Dalej idu na biku 180km a bezia 42 co je zase vyhoda deleneho dresu pred kombinezou.
Cele profi dresy maju zips vzadu hobycke a na dlhy triathlon vpredu.
Neopren si na jeden pretek kupovat nemusis da sa aj zapozicat.
ked clovek nevie do coho ide a ci v tom este bude niekedy pokracovat, kupit drahu kombinezu, deleny dres alebo zapozicat neopren a prezliekat sa...lasi sa viac priklanam k tomu olympijskemu a o cas mi az tak nejde, ale ako som povedal, na chvoste skoncit tiez nechcem
Po doplavani si niekdo dava ponozky a niekdo compresion podkolienky (velky hit - zabranuje unave krcom zraneniu a vdaka striebru ne*****)
obuvanie ponoziek zabera cas preto niekdo jazdi/bezi na boso alebo pouziva compresion navleky v ktorych sa da aj plavat
Dalej co ? Potrebujes gumu na cislo -
alebo si nechat spravit podtlac s menom na dres
Urcite som na nieco zabudol a niektore otazky ostali nezodpovedane preto som poziadal jedneho pretekara nech kedy-tedy sem prispeje.
vdaka za nazory, ak sa pre ten pretek rozhodnem, budem uvazovat v tomto duchu