Ahojte, sú tu aj nejaké cestné cyklistky? Ja by som si celkom rada vymenila pár názorov čo sa týka cyklistickej módy, ženskej sili a zážitkov z ciest.
Pred rokom som sa dosť začala venovať cestnej cyklistike a nové poznatky vždy privítam. Samozrejme čo sa týka nás, nežnejšieho pohlavia. Keďže v parte sme ja, manžel a svokor
...ja som bol vcera na biku, a po prvy krat som si uvedomil, ako su potrebne navleky...som doteraz taku bolest zo zmrznutych prstov na nohach nezazil, este teraz ma bolia,ked si na to spomeniem..asi kvoli tym navlekom moja sezona konci kedze ich nemam..
vyriesia to jedny tenke a jedny hrube ponozky. Samozrejme treba mat "vytahane" stare tretry, do ktorych to napraces. Do novych by som si to nedovolil. Mam stare speslacke comp tretry, ktore som z vnutra este podlepil v miestach sietoviny. Navleky nemam, ale mozno sa k nim casom dopracujem.
Z vnutornej strany skus dat igelit .. podstatne je, aby to neprefukavalo. Alebo navleky vyrobit, nemal by to byt problem. Hrubsia ponozka je ale dobra, aspon polohruba ... ak je zima, kazdu hodinu 5 minut peso aby sa prsty rozhybali. Ale ked uz je sneh, tak ja davam platformove pedale a zimne topanky. S navlekami su len problemy a proti zime nie su.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pomaha aj take to cvicenie s prstami pri bikovani.
Beriem v plnom rozsahu. Ďakujem
...ale myslel som si,že si to bola asi ty.
...nedeľa?...Bože, tá hrádza je stále taká rovnaká...
...nedeľa?...Bože, tá hrádza je stále taká rovnaká...
Nie nie ty si videla oranžovú v sobotu,ale ja som bol v nedeľu
Ale ja som videl teba...
Takú, že ich ani ja nemám (návleky). Prí pomáhajú aj ponožky na tretry ...
Kde máme Luciu?
Tu som
Tak skús na tretry. Hrubšie ponožky, spodok odstrihnúť, poprípade aj obšiť ...