Občas si dám časovku od železničného tunela smerom na Kolibu. Štart mám presne na mieste, kde začína zábradlie za tunelom a cieľ pri spomalovači pri prvom bufete na Kolibe. Minule som to išiel za 12 min. 55 sek. Chcel by som zistiť či je to dobrý čas. Prípadne či si dáva niekto tento úsek na čas, príp. niekoho motivovať a nech mi napíše ako mu to išlo. a mohli by sme ísť niekedy aj spolu.
Nooo...tadiaľto už nechodím, len viem, že naposledy (cca rok dozadu) som to dal až hore po bufet spod Hradu za 21min...a to som išiel cez obchodnú + nejaké tie semafóry:D
Kedysi som ten kusok na cas jazdil, ale je to prilis kratke a kedze sa snazime s kamosmi jazdit smerom viac od BA, tak je to prilis "v centre". Uz si ten cas nepamätam, ale ked budes mat cas a chut, tak z Race od krcmy Tri zajace ide asfaltka hore na Biely kriz. Ak to das od krcmy az hore pod 25 minut, tak je to celkom OK, ak pod 20 minut, tak si fakt dost dobry. Ked vyskusas, daj vediet.
..z Race od krcmy Tri zajace ide asfaltka hore na Biely kriz. Ak to das od krcmy az hore pod 25 minut, tak je to celkom OK, ak pod 20 minut, tak si fakt dost dobry..
uz som sa chcela potesit, ze minuly rok som to dala za 23min., takze by som mohla byt "celkom OK", ale potom som si uvedomila, ze som si stopovala cas az od zaciatku lesa hehe, ale diky Jezus za treningovu motivaciu..
To tiez nie je az tak zle, od krcmy by si to tym padom mala zhruba za 30 minut a to uz je zakladny dobry cas.
Ked to najblizsie niekto date na cas, tak rovno zalozte samostatnu temu a tam spravime sumar typu zena/muz, vaha jazdca, typ bicykla (cestak, MTB HF (hard full) / HT / FS), vaha bicykla, pouzite plaste, dosiahnuty cas.
ja tade jazdím hore na biely kríž, pomerne často, ale nikdy som to nestopoval, ale ked že jazdím väčšinou sám, chyba mi potrebná motivácia....
Ale najbližšie ked tade pôjdem určite to stopnem a dám echo...........
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
uz som sa chcela potesit, ze minuly rok som to dala za 23min., takze by som mohla byt "celkom OK", ale potom som si uvedomila, ze som si stopovala cas az od zaciatku lesa
Ked to najblizsie niekto date na cas, tak rovno zalozte samostatnu temu a tam spravime sumar typu zena/muz, vaha jazdca, typ bicykla (cestak, MTB HF (hard full)
Ale najbližšie ked tade pôjdem určite to stopnem a dám echo...........