Velka noc nemohla zacat lepsie, dorazili 29" endurka DUKE Fury Jack SLS2 6Ters, DT Swiss 240 EXP, Sapim CX Ray, 1630g s paskou a ventilmi
Na fotke to velmi nevidno, ale maju aj skvely finish
ja som si tiez na ne robil zalusk a celkom dlho ale nakoniec som si vzal ine. Celkom by ma zaujimal tvoj nazor po par turach.
Ja mam tieto MTN Trainer GTX copyrightwww.exisport.com www.exisport.com
take hrube pohorky MTN GTX mám vysoké ľ roky a ešte mám MIllet nízke,tak som vzal trošku letnejšie.. zatial len rozchádzam okolo paneláku, ale pocitovo super... spracovanie skvelé, podrážka od POMOCA čo robi roky skialpove pasy aj podražky pre dynafit
NorthWave Celsius XC GTX a pár drobnosti. Boli na akcii a potreboval som nové. Porovnal som ich s mojimi starými NW Celsius (majú cca 9rokov a už sú fakt na výmenu). Hlavné zmeny sú vyššia manžeta - lepšie ich prekryjú gate a zapínanie. SLW2 twist and turn closure system, celkom dobré pre presné nastavenie stiahnutia, no odopínanie trvá dlho. Čo sa týka veľkosti, sú presne také veľké ako udávajú. Ja mám nohu 280mm, presne by mi sedeli 44 - 28,3cm, schválne som chcel trochu vačšie kedže sú to zimné boty - hrubšia ponožka (našťastie mi to s typnutím veľkosti vyšlo). Boli tu debaty o presnosti číslovania značky NW. Tie moje staré sú 46 - 30cm a v skutočnosti sú fyzicky rovnaké ako 44,5 - 28,7cm. Môžem potvrdiť, že na týchto je to presné.
Spd boli kúpené no kašlem na to. Jazdil som vždy platformy a mať na AM biku platformy a na graveli SPD,nechcel som to takto kombinovať. Udajte má na cyklo políciu ? na graveli jazdím hooodne cez zimu a tam sú mi lepšie platformy. Lepšie sa mi reaguje na šmyk na blate,snehu a ľade.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na fotke to velmi nevidno, ale maju aj skvely finish
ja som si tiez na ne robil zalusk a celkom dlho ale nakoniec som si vzal ine. Celkom by ma zaujimal tvoj nazor po par turach.
Ja mam tieto MTN Trainer GTX
Aky je to model prosim Ta? Dik
tiez po nich poskulujem, stare som tento rok dotrhal
/voľnočasové chvíle.
Vedel by si o tomto napisat nieco viac?
Prave vyberam odrazadlo, nasiel som aj toto za super cenu, ale nikde ziadnu recenziu.
Nevedel by si prosim odvazit, aku ma realnu hmotnost a aka je minimalna vyska sedadla?
Ako to na teba posobi?
Riadidla asi nemaju aretaciu, ze? Ze sa daju otacat o 360°.
Ake makke/tvrde je sedadlo?
Dakujem
Spd boli kúpené no kašlem na to. Jazdil som vždy platformy a mať na AM biku platformy a na graveli SPD,nechcel som to takto kombinovať. Udajte má na cyklo políciu ? na graveli jazdím hooodne cez zimu a tam sú mi lepšie platformy. Lepšie sa mi reaguje na šmyk na blate,snehu a ľade.
Dobre, uz nebudem sam v BA jazdit na buznu
Suhlasim. No co uz, ked som naozaj ozajstny sedlak zo Zitneho ostrova, uz od narodenia
nerozumiem na co to castelli vyraba ked je to sedlacina, jedine ze by mali iny nazor ako pa3km
bude z vás pekný párik
Zdoraznujem, ze som minimálne 17 rokov bezpodmienecne heterosexuál