Ďatľovú pastu má aj drogéria DM, no 500g za 3€. Mimo nej a gymbeam aj niektoré lekárne.
Dá sa nosiť v obyčajnom zatváracom sáčku, alebo v papieri na pečenie, keď je teplo, dá sa dať do plniteľnej kapsičky, ako sa používa pre deti na výživu.
Je to hlučné ,hodil som naspat 105 kazetu a radim si kombinovane ,niekedy hazkou ,niekedy virtuálnym radením ,ako sa mi chce a nám rozsah ako prase....
Orange Seal Endurance, Schwalbe tubeless 23mm páska a Schwalbe Click Valve pre môj druhý set (CX/light gravel) kolies k cestáku… po zlej skúsenosti s tmelom Silca Ultimate Carbon (1st gen - doslova rorožrala dt swiss tubeless pásku) dávam šancu dobre hodnotenému orange tmelu. (Silca ultimate tmel úplne ztuhol po cca 3 mesiacoch do skupenstva gumy, doslova )
Schwalbe click valve po odskúšaní na cestnom sete kolies idú aj na gravelové kolesá, jednoduchost nacvaknutia, dovuknutia a odcvaknutia je neskutočná, žiadne šróbovanie, točenie, narovnávanie, čistenie od tmelu… schwalbe konečne prinieslo inováciu (schváne nepíšem revolúciu, kedže to nie je nič nové, iba vylepšené). Kto jazdí tubeless, schwalbe click valve odporúčam na 110%
(objednané z bikeinn)
*edit chut je fajn, proste datle 😁 ale ta konzistencia je ze makke a hodne lepkave..
dajte potom overeny recept na transport..lebo ja to zatial naschodnejsie vidim na pouzity plastovy obal z lidl humusu a k tomu kovovu cajovu lyzicku 😅
Kontraband hašišu už aj u mňa
Trvanlivosť udávaná cca rok, konzistencia dosť tuhá, treba krájať (možno v teple to bude iné). Chuť príjemná, menej sladká ako som čakal, myslím že budem ešte dokupovať
Čo z toho plánujem hodím do príslušnej témy
V Ikea majú silikónové formičky na výrobu ľadu, ja by som to dala do takého (len odstrihla na požadovaný počet kúskov), celé do sáčku a potom si z toho len vytoto jedno do úst, tým že to je silikón tak to funguje ako Tofife bonboniéra - že si to tak vypinkneš z tade ale ak to lepí, tak je asi lepšie riešenie mini mini dóza, plochá, veľkosťou ako kreditka, dať to do toho a mini plastovou "lyžičkou" z toho jesť. Prípadne dobrá dóza na maškrty je oválny "pill box" napríklad od GymBeam, majú rôzne druhy, je to malé a vnútri je rozdeľovač.
A aby som nebola OT, tak mi pred týždňom prišla Norrona Falketind Alpha90 insulated Zip Hood Jacket mikina, taká hybridná s panelmi z Polartec Alpha, na B24 mali výpredaje a toto bol posledný kus, a je mega super - hlavne ju neuvidíte u mňa v bazári z klasického dôvodu, že sú mi krátke rukávy na tejto nie, na Norrone sú rukávy po hánky, konečne
Mame so zenou z Polartec Alpha Dynafit bundy a mangelka hovori, ze najlepsia bunda aku mala.
Norrona robi aj nohavice, vhodne pre ludi s dlhymi nohami. Mne su sice dlhsie ako by bolo treba, ale materialovo a strihovo top. Tvoje modrasky na fotke to potvrdzuju
Nechcel som tu písať ďalšie OT, ale už mi to nedá...Už dávnejšie nám domov priniesla poštárka tieto formy na domáce tyčinky https://www.tescoma.sk/lis-na-zdrave-tycinky-tescoma-della-casa Sú k tomu aj recepty, na stránke sú v PDF pod "manuály". Ako hlavná zložka sa dá dobre použiť práve datľová pasta a na hotové tyčinky buď predávajú obaly na to určené alebo stačí napr. potravinová fólia...
z miestneho bazaru. 45NRTH Ragnarök v.46
normalne nosim Shimana EU 43 alebo 44 pricom 44 su mi uz ozaj pohodlne
Tieto 45NRTH by som asi pri skusani bral 45 ale ked som si tam teraz dal vlnenu vlozku ( taka ta nizka bez vlasov) a druhu vlnenu ponozku su uplne akurat
Velkost vnutornej vlozky maju 29cm a shimana EU 44 mali 28.5cm.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dá sa nosiť v obyčajnom zatváracom sáčku, alebo v papieri na pečenie, keď je teplo, dá sa dať do plniteľnej kapsičky, ako sa používa pre deti na výživu.
a ešte toto:
https://serowar.sk/sk_SK/p/Inteligentna-folia-laminovane-na-hermelin%2C-syr%2C-maslo%2C-tvaroh-100-ks/718
Okrem masla a tvarohu sa to dáva pod pizzu, stojí to pár centov kus, predávajú aj rolku
https://www.drogeria-vmd.sk/svacinacek-obalovy-material-na-balenie-potravin-10-m/
Je to hlučné ,hodil som naspat 105 kazetu a radim si kombinovane ,niekedy hazkou ,niekedy virtuálnym radením ,ako sa mi chce a nám rozsah ako prase....
Včera som išiel Kigali na hrubej...?
Schwalbe click valve po odskúšaní na cestnom sete kolies idú aj na gravelové kolesá, jednoduchost nacvaknutia, dovuknutia a odcvaknutia je neskutočná, žiadne šróbovanie, točenie, narovnávanie, čistenie od tmelu… schwalbe konečne prinieslo inováciu (schváne nepíšem revolúciu, kedže to nie je nič nové, iba vylepšené). Kto jazdí tubeless, schwalbe click valve odporúčam na 110%
(objednané z bikeinn)
To uz si riadne OT, ale ak napises do prislusnej temy, rad ti to vysvetlim
vyskocilo na alze
*edit chut je fajn, proste datle 😁 ale ta konzistencia je ze makke a hodne lepkave..
dajte potom overeny recept na transport..lebo ja to zatial naschodnejsie vidim na pouzity plastovy obal z lidl humusu a k tomu kovovu cajovu lyzicku 😅
-No ak sa k nim dostane mamina tak iba lekvár.
-A ak sa nedostane ?
-Tak domáca.
Trvanlivosť udávaná cca rok, konzistencia dosť tuhá, treba krájať (možno v teple to bude iné). Chuť príjemná, menej sladká ako som čakal, myslím že budem ešte dokupovať
Čo z toho plánujem hodím do príslušnej témy
A aby som nebola OT, tak mi pred týždňom prišla Norrona Falketind Alpha90 insulated Zip Hood Jacket mikina, taká hybridná s panelmi z Polartec Alpha, na B24 mali výpredaje a toto bol posledný kus, a je mega super - hlavne ju neuvidíte u mňa v bazári z klasického dôvodu, že sú mi krátke rukávy
Norrona robi aj nohavice, vhodne pre ludi s dlhymi nohami. Mne su sice dlhsie ako by bolo treba, ale materialovo a strihovo top. Tvoje modrasky na fotke to potvrdzuju
Pre nie Nemecky hovoriacich ľudí -pasta sa zmieša s kakaom aby nebola taká lepkavá a obalí v kúskoch lieskových orechov.
https://www.edeka24.de/EDEKA-Energy-Balls-Datteln-Haselnuss-Kakao-145G.html
Race Face Turbine R35
normalne nosim Shimana EU 43 alebo 44 pricom 44 su mi uz ozaj pohodlne
Tieto 45NRTH by som asi pri skusani bral 45 ale ked som si tam teraz dal vlnenu vlozku ( taka ta nizka bez vlasov) a druhu vlnenu ponozku su uplne akurat
Velkost vnutornej vlozky maju 29cm a shimana EU 44 mali 28.5cm.