Karbón je dosť citlivý materiál, stačí malé zanedbanie pri výrobe, nesprávne uloženie vlákna a "tvoje prdel spozná stredověk". S karbónom robím denno-denne (letecká výroba) tak viem o čom píšem.
Neveril by som takým "tiež výrobcom", ktorí kopírujú imidž na úkor kvality.
Aby si nebol potom sklamaný, že miesto karbónu je to len čiernené sklenené vlákno.
A dúfam, že ti ho nebudú musieť chirurgicky vyberať...
Pravda posrat sa moze vsetko drahe znackove aj lacne napodobeniny ale pri tych smejdoch z ciny sa to da cakat pri drahom originale to prekvapi.
My sme s ocom kupili fejky dresov CASTELLI a po par mesiacoch idu dole prve nite a na drahom original Castelli cervelo sa gate tiez uz par krat parali ale pri obleceni neriskujeme rozbitu hubu ako pri dieloch na bike
nenarážal som nato či je to feik alebo origo ale na karbón ako celok, toto nieje prvý ani posledný prípad kedy takto zlyhal, nedá sa naň spoľahnúť pokiaľ nieje kvalitne vyrobený (čo väčšinou nieje) a preto sa mu vyhýbam
Skôr treba povedať že toto miesto je náchylné na prasknutie v prípade nedodržania určitých zásad.
Si prečítaj nejaký návod a pochopíš.
Napr. http://cdn.specialized.com/OA_MEDIA/pdf/manuals/08_Fork_Installation_Guide_r2.pdf
Napr. citujem "Warning! Do not permanently place stem spacers above the
stem. Placing spacers above the stem defeats the purpose of the
expander plug’s ability to support the steerer tube and stem."
Vzhladom na tie podlozky nad predstavcom, nedosahoval expander/kompresor dostatocne nizko pod predstavec aby vnutorne spevnoval stlpik vidlice tak ako treba.
T.j. podlozka 10mm + predstavec 40mm = 50mm a dlhsi expander/kompresor pre karbonove stlpiky vidlic asi ani neexistuje.
Takze v mieste dolnej hrany predstavca, kde dochadza k velkemu prenosu sily to prdlo v obidvoch pripadoch.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no nedostava lajky,
triesky ma vsak z prdele,
doktor s citom vybere.
root to nevie pochopit
nemal by uz viacej pit
ale je to jeho potreba
ked uz teda rymujeme
Neveril by som takým "tiež výrobcom", ktorí kopírujú imidž na úkor kvality.
Aby si nebol potom sklamaný, že miesto karbónu je to len čiernené sklenené vlákno.
A dúfam, že ti ho nebudú musieť chirurgicky vyberať...
Šťastné a veselé Vianoce
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/1395102_609926769046775_1079854578_n.jpg?oh=06fa16592850f929da53a6fb560856a2&oe=52BB7E76&__gda__=1388048802_d891ac85f805f08ff6f0369cf6774f6e
My sme s ocom kupili fejky dresov CASTELLI a po par mesiacoch idu dole prve nite a na drahom original Castelli cervelo sa gate tiez uz par krat parali ale pri obleceni neriskujeme rozbitu hubu ako pri dieloch na bike
dartmoor: ten ram je origo
Si prečítaj nejaký návod a pochopíš.
Napr. http://cdn.specialized.com/OA_MEDIA/pdf/manuals/08_Fork_Installation_Guide_r2.pdf
Napr. citujem "Warning! Do not permanently place stem spacers above the
stem. Placing spacers above the stem defeats the purpose of the
expander plug’s ability to support the steerer tube and stem."
T.j. podlozka 10mm + predstavec 40mm = 50mm a dlhsi expander/kompresor pre karbonove stlpiky vidlic asi ani neexistuje.
Takze v mieste dolnej hrany predstavca, kde dochadza k velkemu prenosu sily to prdlo v obidvoch pripadoch.