Ramon1 Ako súhlasím, že by bolo zaujímavejšie rozbaliť oblečenie a tak odfotiť. Aj ja som to tak urobil. Ale nechápem tomu lowcostu. Ak si myslíš, že len cena rozhoduje o kvalite vecí, tak potom si asi dosť obmedzený. Sú lacné veci, ktoré sú šmejdy, ale nájdu sa aj také, ktoré za oveľa lepšiu cenu ponúknu rovnakú kvalitu ako nelowcost veci. Sám mám oblečenie od Force a musím povedať, že sú to naozaj super veci. A môže mi byť jedno, čo je na nich napísané. Nie každý si musí niečo dokazovať kupovaním niekedy až zbytočne drahých vecí alebo nie každý je brutálny bajker, ktorý jazdí dennodenne. V takých prípadoch si myslím tiež stačí aj ten tvoj lowcost.
Tu sa tak ani nejedná o to, že lowcost, predražené veci, brutálny bajker a každodenné jazdenie. Tu ide hlavne o to, že jazdíš v zime, takže potrebuješ maximálne funkčné oblečenie, nakoľko nieje príjemné jazdiť 2 hodiny mokrý na
cesťáku pri teplotách okolo 0. A bohužiaľ, pre mňa to force nesplnalo. Jazdil som v ňom kompletne celú jednu zimnú sezónu, konkrétne tieto gate + bundu. Tiež som si pri kúpe vravel, že však na tých pár výjazdov to bude OK. A bohužiaľ nebolo. Vložka bola po prvom sviznom kopčeku mokrá a už nevyschla po celý výjazd,
bunda všetok pot čo odviedla spodná vrstva zadržala v sebe. A to nie je dobre. Takže rozdiel nieje v tom, ako dobre bolo force ušité, dobre vyzerajúce, ale rozdiel bol práve v tej funkčnosti materiálu. A pre mňa je prioritou, hlavne pri zimných jazdách zostať zdravý, a nie po prvých výjazdoch soplit celú zimu a viac nejazdit. Toť môj pohľad na predražené veci. Sorry za OT.