Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Určite ťa to prekvapí, ale porušovanie práv k ochrannej známke, obchodnému menu, priemyselných práv a autorského zákona je priam v Trestnom zákon. Takýto tovar by ti colníci kľudne mohli zhabať a zničiť.
Zobraziť komentár 24.09.2025 - 20:45:21
011
Pouzije na nich to trefne prirovnanie k jadranskej zmrzline :D
Zobraziť komentár 24.09.2025 - 20:46:49
03
Pri cine platia pravidla. Zakladne je nekupovat fejky. To su vascinou tie najmenej kvalitne veci.
Teraz je to uz jedno a nejedna sa o nieco co ta prizabije.
Zobraziť komentár 24.09.2025 - 20:49:22
02
"Kazdy ma svoju pravdu."... nie, nie, nie

rozdiel medzi (J)jadranskou zmrzlinou, orešanským vínom a povedzme napríklad Adidas, Porsche, Shimano snad nemusime vysvetlovat
Zobraziť komentár 24.09.2025 - 20:49:40
04
Dohodnime sa inak.
Kupte mu tu origo packu. Potesite ho. 👍
Zobraziť komentár 24.09.2025 - 20:55:05
00
:?: :facepalm:
Zobraziť komentár 24.09.2025 - 21:03:24
03
Stavim sa, ze original packa by takyto rozruch nesposobila. Asi som fakt kupil lepsie :D
Zobraziť komentár 24.09.2025 - 22:32:15
01
Ano urcite :D
Packa, kolesa, ram..fakt je sumafuk aky falzifikat si clovek z ali zadovazi, uz asi aj Tecka mozno pochopil ze ide skor o verejnu propagaciu a podporu tychto spekulantov a podporu predaja ich nelegalneho tovaru s otaznou kvalitou na cyklo fore, ako o samotny vas super tovar tvariaci sa ako co nie je ;)
Zobraziť komentár 24.09.2025 - 22:54:39
03
Keby som chcel, aby sa ten tovar na nieco tvaril, najskor by som nepisal, ze je z Ali.
Ale na tvoje zelanie, nebudem nikoho propagovat.
Snad uz budes pokojne spinkat.

Prílohy:

IMG_20250924_1016572.jpg
IMG_20250924_1016572.jpg 64.93 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 24.09.2025 - 23:00:53
01
chyba mi tvoj commitnent, ze ides kupit chalanovi tu packu.
A nie opat tie zbytocne reci co nikoho nezaujimaju.

To fakt zpoza sojoveho latecka uz nepoznas elementarny respest ludom a ich rozhodnutiu? Aj rozhodnutie si kupit napodobeninu musis respektovat, kym s nou nekseftari.

O moralke by som ta rad pocul recnit na namesti, nie tu kvoli kusu kovu, ktory mimochodom niekoho potesil.

To ani nejdem dalej pozerat… kopia diagnostiky z ali??? Ides stacat kilometre a klamat ludi… ci co??? Toto je moralne? Chod pekne do servisu!!!

arrow_leftLMS napísal:
Ano urcite :D
Packa, kolesa, ram..fakt je sumafuk aky falzifikat si clovek z ali zadovazi, uz asi aj Tecka mozno pochopil ze ide skor o verejnu propagaciu a podporu tychto spekulantov a podporu predaja ich nelegalneho tovaru s otaznou kvalitou na cyklo fore, ako o samotny vas super tovar tvariaci sa ako co nie je ;)

Prílohy:

IMG_4979.png
IMG_4979.png 128.72 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 24.09.2025 - 23:25:45
03
arrow_leftdodo58 napísal:
Keby som chcel, aby sa ten tovar na nieco tvaril, najskor by som nepisal, ze je z Ali.
Ale na tvoje zelanie, nebudem nikoho propagovat.
Snad uz budes pokojne spinkat.

Ale chcel, inak by si si nekupil fejk 100% vizualne kopirujuci original ;)

Tecka mrzi ma ze ta to tak zobralo ze si si dal tu namahu prekutrat mi profil, ale na tvoje hluposti reagovat nebudem, lebo ocividne nie je (napriek snahe inych prispievatelom ktori sa ti to snazili vysvetlit) v tvojich silach pochopit rozdiel medzi fejkom a beznym tovarom ktory sa na nic nehra.
Objednaj si fejk ,,wolftooth" a mozte si porovnavat packy s kolegom hore, link si dokazal najst aj sam :)
Zobraziť komentár 24.09.2025 - 23:41:37
03
Však objednaj si ty fejk, môžeš si ich porovnať sám, načo sa vnucuješ aj so svojím názorom.
Fakt nemám rád, keď niekto moralizuje v biznise, nie je sme predsa v kostole ani na charite, takže kľudne sa tu pohoršuj ďalej, je ti to rovnako prd platné ako mne originál páčka.
Zobraziť komentár 24.09.2025 - 23:52:05
00
tebe vadi, ze na tej packe je napisane LMS.

Takto pokrytecky sa spravat?!

Kupujes fejky a mozno aj inak by si chcel povadzat s tou fejkovou diagnostikou….

Hambi sa! Ocakame ospravedlnenie a nie pisanie aki sme (som) hlupak(ci).

Sam si sa zamotal lebo netreba ani prehladavat profil, ze to bola 4 najnovsia fotka.

Koncime diskusiu lebo si zacnem mysliet, ze pracujes na ministerstve kultury… ale verim, ze to nie je tak zle.

Kazdopadne ked pojdem smer BA, pozyvam na nejaky napoj.

Sme bajkeri a spravame sa slusne a zodpovedne. 🤘🚲

arrow_leftLMS napísal:
Ale chcel, inak by si si nekupil fejk 100% vizualne kopirujuci original ;)

Tecka mrzi ma ze ta to tak zobralo ze si si dal tu namahu prekutrat mi profil, ale na tvoje hluposti reagovat nebudem, lebo ocividne nie je (napriek snahe inych prispievatelom ktori sa ti to snazili vysvetlit) v tvojich silach pochopit rozdiel medzi fejkom a beznym tovarom ktory sa na nic nehra.
Objednaj si fejk ,,wolftooth" a mozte si porovnavat packy s kolegom hore, link si dokazal najst aj sam :)
Zobraziť komentár 25.09.2025 - 00:01:24
01
Na dovysvetlenie (pre ostatnych citajucich neskor a nechapajucich), dodo58 teraz dodatocne v úvodnom prispevku a fotke https://www.mtbiker.sk/forum/post2135563.html#p2135563
(a dalsich) si dal tu namahu a prepisal povodny fejkovy napis 'Wolf Tooth' ...

koniec OT poštárskeho hlásenia
Zobraziť komentár 25.09.2025 - 00:11:11
15
Ja teda chodím ako čitateľ aj na zahraničné fóra a z takého weightweenies každého s fotkou alebo linkom na fake chytia za uši a vyhodia z témy. Tu sú napr. tipy na výhodné nákupy z ali, fejky sa ale okamžite mažú, u nás niektorí nevedia ani čo to fake je https://weightweenies.starbike.com/forum/viewtopic.php?t=174856
Zobraziť komentár 25.09.2025 - 00:39:27
010

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty)
keyboard_arrow_up