U mna vzdat sa znamena zmierit sa s tym, ze mozem prist aj posledny, take bolo v Juri, ked som zle odbocil, ale nedojst do ciela? To by malo aky vyznam, aj tak nejazdim o bednu ... (a naviac, asi by som nepotrafil kam treba )
na mojom prvom maratone som mal tri defekty uz v polovici trate, vypadnute koliesko z prehadzovacky, bez imbusov samozrejme, krce v nohach, skratka uplna kaša. Dosiel som samozrejme beznadejne posledny... ked som nevzdal vtedy tak uz nikdy. Jedine nejaka vazna porucha alebo pad ma predcasne odstavi. Co ma zenie vpred netusim, asi si potrebujem dokazat, ze to ide.
Dobra otazka, daval som si ju v PE uz od 8-meho km
... a odpoved?
Na ziadne preteky nechodim pretekat. Ide mi len a len o atmosferu podujatia s pritomnostou podobne postihnutych ludi. Ak hore kopcom nevladzem - tlacim, ak sa dole kopcom bojim - tlacim, ale vzdat sa? Nikdy. Zranenia a technicke problemy nespadaju do kategorie vzdat sa - si myslim.
veru veru, aj mna ten pravenec tiez riadne utuzil, som mal niekedy taku chut to otocit, ale ked si raz nieco zaumienim, to aj dosiahnem (v mojom pripade dojst do ciela)
vzdat sa to nie ale najviac ta zenie ked vidis ako ta pretekari co boli za tebou obehuju a ty rozmislas co ta stalo predbehnut ich . tak to bolo aj v pe ked som chitil krc po 2 obcerstvovacke stratil som asi 10 miest ale rozchodil som to.
tak mne to naopak ide najhorsie na zaciatku, pri prvom stupani...to si zvyknem hovorit na kiu **** som sem isiel, ked nevladzem uz po 5km a do ciela je este 50
ale vzdat to tak skoro neprichadza do uvahy, tak idem dalej
no a ku koncu je ciel tak blizko, ze to uz vzdy nejako dokoncim
tak mne to naopak ide najhorsie na zaciatku, pri prvom stupani...to si zvyknem hovorit na kiu **** som sem isiel, ked nevladzem uz po 5km a do ciela je este 50
To je fakt, v Povazskej si spominam, na 13km som si presne take hovoril ... ale potom sa to nejak rozbehne a ide to "same" ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Veď čo by som si o sebe pomyslel, keby som to vzdal?
... a odpoved?
Na ziadne preteky nechodim pretekat. Ide mi len a len o atmosferu podujatia s pritomnostou podobne postihnutych ludi. Ak hore kopcom nevladzem - tlacim, ak sa dole kopcom bojim - tlacim, ale vzdat sa? Nikdy. Zranenia a technicke problemy nespadaju do kategorie vzdat sa - si myslim.
Vzdat znamena prehrat... ale v tomto pripade nas tam bolo 7, cize ma tlacilo to, aby ma nikto z nich nepredbehol
co ta hnalo?
no predsa prist do ciela a stretnut ma, nie?
suhlasim s Tebou, ak idem na plno, tak niekolko kolakov pred cielom si uz prajem vidiet ciel...
to je nejaky chytak-ze najdi 10 rozdielov?
To je fakt, v Povazskej si spominam, na 13km som si presne take hovoril ... ale potom sa to nejak rozbehne a ide to "same" ...
ale jasne...just a joke...