Mam opat dobru skusenost. Rekreacni bezci vyuzivaju cyklocestu na trening, pri tom maju neraz cely chodnik volny - napr nabrezie Dunaja. Asi si neuvedomuju ako zavadzaju. Su neraz presvedceni o dokonalosti svojho treningu. Myslim si, ze je to dalsi znak intolerancie. Nechcem prichadzat do konfliktu tak ich radsej obchadzam po chodniku pre pesich, kde by som tiez nemal jazdit. Ako sa da zmenit tento fenomen?
no nijako, tiez ma to obcas sere, ale len obcas keby mali v tme aspon reflexne pasky, ale casto nemaju nic a potom este nadavaju ze im svietim do ksichtu
Ja osobne chodcom na cyklochodníku radšej nenadávam, lebo mám tiež maslo na hlave, a možno aj väčšie. Myslím si, že častejšie jazdím ja po chodníku pre peších ako je ten počet chodcov, čo stretnem na cyklochodníku.
Chodci tiez mozu pouzivat cyklochodniky, ale nesmu ohrozit a *obmedzit*. Keby aspon behali v protismere, aby videli co sa oproti nim ruti, ale oni to maju v pazi. A korculiari su kapitola sama o sebe
Ked som behal na hradzi, tak vzdy v protismere a ked niekto siel oproti, tak som sa dal na uplny kraj, aby som co najmenej zavadzal..
Randy musis behat castejsie aby to druhy mohli odsledovat. Ten kto na biku nejazdi ani nevie, ze niekomu komplikuje prejazd. Mna na cykloceste zase vytacaju male deticky pustene na volno co pobehuju krizom krazom a neviem kade ich obist.
Ono je problem v tom, ze zimne desiatky su vedene po cyklochodniku - cyklostrana na Lafranconi a na moste Apollo a tiez od Lafranconi po most SNP. Najhorsie na tom je aj to, ze tam je to znacene a potom si bezci myslia, ze je su oni v prave a prd su )
na hradzi je vsade C8 A na normanych chodnikoch je obcas C12 a C13. Samozrejme bez ciar na chodiku tak ani netusis, ze sa na teba moze vyrutit cycklista
Na hradzi je to take bratislavske, po korune jazdia bicykle a nemali by, po spodnej ceste sa motaju chodci s korculiarmi a nemali by. O autach na korune po oboch stranach niekedy inokedy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ked som behal na hradzi, tak vzdy v protismere a ked niekto siel oproti, tak som sa dal na uplny kraj, aby som co najmenej zavadzal..
a nie je cyklocesta ako cyklocesta