-------------------------------------
Pôvodne som to chcel všetko vyhodiť, ale možno sa to niekomu zíde...
na vyzdvihnutie v Stupave alebo za poštovné dobierkou.
XTRkový šalter má ulomené karbónové ramienko pod spodným kolečkom, ale inak plne funkčný (má asi 1500km) > Už je preč >>> Dynatom
Truvativ predstavec > uz je prec >> Bondo
Alivio Brzdové páky s radením > Už je preč >>> Brehy
SPD pedále > Už je preč > Pepek 5124
radenie, prešmyk, V-ečka > Už sú preč >>> Nemesishard
ostatné veci sú zhodené z frajerkinho bicykla a majú do 500km...
ozaj, ešte som si spomenul zadné zapletené koleso Mavic Crossmax ride, 1 nipel je vytrhnutý z náboja, takže iba ak na náhradné diely, je k tomu aj XTRkovy unášač na kotúč so Center-lockom (koleso môže mať tak 2.500km)
nemam rovnake kazety s koncovym 11z a 12z pastorkom aby som porovnal ako je spraveny konkretny pastorok, ale porovnal som 9sp 12z a 10sp 13z a je to na tych vacsich tak ako si dal ty. tam teda nedosadne ta mensia matica, musi byt vacsia, tych 38mm.
na fotke pre porovnanie 9sp 12z a 11sp 11z pastorky a matice. a Kenai poslane dalsie fotky.
ale co som tym chcel vlastne povedat - to ze ty jazdis divociny a uz trosku zodraty dezen ti nevyhovuje ale plast je inak ok neznamena ze by ho niekto este nevyuzil k plnej spokojnosti. celkovo sa mi zda ze sa vyhadzuju este dlho pouzitelne komponenty - platnicky aby si menil podla shimana v polovici, retaze a kazety by natocili este dalsie tisice km atd. - len uz to nieje 100% a puntickari tym plnia smetne kose. ale mozno teraz pride doba ze aj take bude dobre.
Ten plašť je uplne v poho pre nikoho kto hľadá skor bočné stuple na zadne koleso. Ved su aj plášte ako minion SS atd. A že nema ani naznak dezenu ? To pozri plášte v teme do mrtva a tam uvidiš plášte bez naznaku.
osobny odber BJ-PO
pripadne poslem kurierom platba vopred za dopravu 5e
Osobne BA