Si si 100% isty tym co si napisal ..... ???
Ak ano tak ma o tom presvec neakym sposobom alebo v Kosiciach sa predavaju neake zahadne znacky beriem aj to moze byt mozne v dnesnej dobe je mozne vsetko .....
Ak neveris tomu co napisal "Jezus", tak si pozri produkty na strankach vyrobcov GT a RST... ale to si mohol aj sam od seba bez toho, aby ta na to niekto naviedol
Ak neveris tomu co napisal "Jezus", tak si pozri produkty na strankach vyrobcov GT a RST... ale to si mohol aj sam od seba bez toho, aby ta na to niekto naviedol
ja to beriem aspon som o nieco mudrejsi ..... dakujem za rady ale v obchode mi tak povedali ....
ja to beriem aspon som o nieco mudrejsi ..... dakujem za rady ale v obchode mi tak povedali ....
Kuva jak ti závidím. Aj ja by som xcel mať na bajku prehadzovák XTR a mýliť si ho s RST. To je vážna frajerina. Mám smolu, že sa mi to nikdy v živote nemôže stať.
Si si 100% isty tym co si napisal ..... ???
Ak ano tak ma o tom presvec neakym sposobom...
Preco by som Ta mal o niecom presviedcat? Napisal som vsetko co bolo treba, takze ked pochybujes UTFG a studuj.
To s tebou suhlasim ale nie po odjazdeni neakych cca 500km to by som povedal ze bolo velmi skoro nemyslis ........ ak dokazes kupovat novu petku kazdych 500 km tak je to celkom zaujimave myslim si ze retaz a petka by mala vydrzat min tych 1000 - 1500 km a nie 500 ale v pohodke toj nazor ........ a ja ho beriem .....
Ani vo sne mi nenapadlo, ze chces reklamovat pätku. Myslel som, ze chces reklamovat roztrhnutu retaz a k nej som pisal aj to zdovodnenie "prirodzene opotrebenie". Pri odtrhnutej pätke sa vobec nema zmysel bavit co i len o pokuse o reklamaciu (mechanicke poskodenie).
A ta reklamacka mi prebehla v pohodke neviem co teraz napisete ale tesim sa ze sa poucim o niecom novom ........ ze co a ako sa ma robit ......
Ked Ti to uznali, tak gratulujem. Bud je ten predajca fakt blby, alebo je tak prozakaznicky, ze to zatiahne z vlastneho vrecka (a v tom pripade ma moj "restecp" ako by napisal Ali G). V kazdom pripade Ty nenesies ziadnu zasluhu na kladnom vybaveni reklamacie, takze neocakavaj, ze zostanem v nemom uzase, abo ze sa Ti nebodaj ospravedlnim za to, ze som nemal pravdu (nastuduj si zarucne podmienky a zistis sam, ze Tvoju reklamaciu vybavili len v ramci zachovania dobrych vztahov).
Ked Ti to uznali, tak gratulujem. Bud je ten predajca fakt blby, alebo je tak prozakaznicky, ze to zatiahne z vlastneho vrecka (a v tom pripade ma moj "restecp" ako by napisal Ali G). V kazdom pripade Ty nenesies ziadnu zasluhu na kladnom vybaveni reklamacie, takze neocakavaj, ze zostanem v nemom uzase, abo ze sa Ti nebodaj ospravedlnim za to, ze som nemal pravdu (nastuduj si zarucne podmienky a zistis sam, ze Tvoju reklamaciu vybavili len v ramci zachovania dobrych vztahov).
ok pohodka ja to beriem ale obe strany su spokojne a to je zaklad ) neni o com tema je uzavreta v mojom pripade nic dalej ma netrapi zaklad je ze ovca aj vlk su cely a je to ok na 100% spokojnosti
Ked je spokojnost na oboch stranach, tak je to idealny stav. A nahradnu pätku si radsej rovno kup - nikdy nevies, kolko km budes musiet ist pesi ak ju nebudes mat a urves ju znovu.
Ked je spokojnost na oboch stranach, tak je to idealny stav. A nahradnu pätku si radsej rovno kup - nikdy nevies, kolko km budes musiet ist pesi ak ju nebudes mat a urves ju znovu.
tak to ver ze to bola prva vec co som si dnes kupil snad nebudem zase skracovat retaz .....
Ale to uz nechapem vsak vidlica urcena na XC musi XC vydrzat , vydla na DH musi tiez nieco vydrzat ... jak uz lamete tie vydlicky .. to teraz hodite do priepasti , lebo inac nechapem alebo uz fakt setria na kazdom materialy ..
TURBI: ja to skor vidím na to, že to mal dotiahnuté málo a to spôsobilo prasknutie... u nás tak urval chalanisko z boxxera obe očká. juicy 5 vydržala a boxxera povolila...
TURBI: ja to skor vidím na to, že to mal dotiahnuté málo a to spôsobilo prasknutie... u nás tak urval chalanisko z boxxera obe očká. juicy 5 vydržala a boxxera povolila...
Little Ono sa to stalo na novom bicykli pri doťahovaní takže Tvoja teória nie je správna. Nemalo to najazdené ani 10cm. hehe
A uťahovací moment pri prasaťoch sa pohybuje len cca okolo 6-8Nm.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak ano tak ma o tom presvec neakym sposobom alebo v Kosiciach sa predavaju neake zahadne znacky beriem aj to moze byt mozne v dnesnej dobe je mozne vsetko .....
Kuva jak ti závidím. Aj ja by som xcel mať na bajku prehadzovák XTR a mýliť si ho s RST. To je vážna frajerina. Mám smolu, že sa mi to nikdy v živote nemôže stať.
Ak ano tak ma o tom presvec neakym sposobom...
Preco by som Ta mal o niecom presviedcat? Napisal som vsetko co bolo treba, takze ked pochybujes UTFG a studuj.
Ani vo sne mi nenapadlo, ze chces reklamovat pätku. Myslel som, ze chces reklamovat roztrhnutu retaz a k nej som pisal aj to zdovodnenie "prirodzene opotrebenie". Pri odtrhnutej pätke sa vobec nema zmysel bavit co i len o pokuse o reklamaciu (mechanicke poskodenie).
Ked Ti to uznali, tak gratulujem. Bud je ten predajca fakt blby, alebo je tak prozakaznicky, ze to zatiahne z vlastneho vrecka (a v tom pripade ma moj "restecp" ako by napisal Ali G).
ok pohodka ja to beriem ale obe strany su spokojne a to je zaklad
tak to ver ze to bola prva vec co som si dnes kupil
Alebo bol problém inde?...
ale ram to udrzal
Little Ono sa to stalo na novom bicykli pri doťahovaní takže Tvoja teória nie je správna. Nemalo to najazdené ani 10cm. hehe
A uťahovací moment pri prasaťoch sa pohybuje len cca okolo 6-8Nm.
Sa ti divim ze ti tu vidlicu polozil strom a nie ta brazda co tam mas!!!