Pocas preteku, trosku mi "zmaklo" predne koleso (mozno pomaly defekt). Kym som si to poriadne uvedomil, uz som sa valal v trave a krikoch. Nastastie bez nasledkov ...teda bez nasledkov na mne
nestalo sa ti to nahodou na šela maratone? jedného som tam stretol čo siel oproti mne peso, na cannondaly a na prednom kolese mal devinu lebo osmickou sa to uz nedalo nazvat
Pocas preteku, trosku mi "zmaklo" predne koleso (mozno pomaly defekt). Kym som si to poriadne uvedomil, uz som sa valal v trave a krikoch. Nastastie bez nasledkov ...teda bez nasledkov na mne
pre pripad ze sa medzi vami najde podobne lavy mantak jak ja: pokial zalomite gulovu hlavu inbusu v skrutke na shimano clutch - usetrim vam nervy - principialne ten isty srob je aj na close-wide ratio adaptery pre saint. len pre istotu. ja som tym dnes zabil hodinu a pol.
nestalo sa ti to nahodou na šela maratone? jedného som tam stretol čo siel oproti mne peso, na cannondaly a na prednom kolese mal devinu lebo osmickou sa to uz nedalo nazvat
Nie, nestalo sa mi to na Sele ale este vo Sv.Juri. Len som to doteraz predychaval hehe
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.