Mesto: Bublina Založený: 09.08.2009 Príspevky: 28 394 Bicykle: XC | AM | BC | WT Odjazdené '22:
2 498 km
Ze som ja to pisal 2. vyjazd s palo1707 2. prasknuty ram ... palo ma presviedcal, ze to tam uz bolo ale ja viem svoje. To nemoze byt nahoda! Mozem sa utesovat, ze uz ma svoje roky a km, ale i tak .. s cim budem jazdit po asfalte
Mesto: Bublina Založený: 09.08.2009 Príspevky: 28 394 Bicykle: XC | AM | BC | WT Odjazdené '22:
2 498 km
large napísal:
Inak neni prasknuty este aj o 5cm vyssie uplne pri trubke?
Skumal som to, ale popravde neviem .. nepaci sa mi to tiez. No, budem musiet poskladat ram, co sa mi vala uz dlho v kute , ale ten uz palovi do vzdialenosti 50 nepustim
Skumal som to, ale popravde neviem .. nepaci sa mi to tiez. No, budem musiet poskladat ram, co sa mi vala uz dlho v kute , ale ten uz palovi do vzdialenosti 50 nepustim
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.