Kde všade v okolí BB existujú DH/FR trate, jediné o čom viem je Bike Park Malinô Brdo, Donovaly a niečo v Podkoniciach. Budem veľmi rád ak pridáte nejaké info o trariach ktoré poznáte
Cau,
minuly tyzden (28.7. 2013) som pojazdil bike park Donovaly - chalani este dorabali nejake skoky, ladili zakruty a p. Trasa pekne rychla, cast v lese hodne technicka.
Je super, ze chalani vytvorili v tej najtazsej casti 2 drahy roznej obtiaznosti (lahsia/ tazsia), ale aj tak som na 1 mieste musel prenasat
Dole pri udolnej stanici lanovky na Novu holu je mozne pozicat si FR/ DH bike + komplet vybavu za par eur.
caavte:) Som z BB no a chcela by som si zlepsit techniku v zjazdoch a naucit sa pumpovat dade kde je pump track, tak by som rada sla do niakeho bike parku tu v okoli...do uvahy prichadzaju hlavne tie donovaly nakolko sa tam da cez vikend dostat cyklobusom. No a moja otazka znie, nepridal by sa niekto, ze by som mala partaka? Bolo by super keby som sa mohla aj nieco poducit od dakoho skusenejsieho
neviem ako tie Donovaly ale minuly tyzden som bol prvy krat na Malinom Brde a za mna velka spokojnost, viac trati, da sa povyberat podla obtiaznosti, celodenny listok na lanovku je 19€ a technika sa tam veru pilovat da.
zajtra idem turistikovat, ale v nedelu ta mozem zobrat na nejake lokalne Bystricke traily
neviem ako tie Donovaly ale minuly tyzden som bol prvy krat na Malinom Brde a za mna velka spokojnost, viac trati, da sa povyberat podla obtiaznosti, celodenny listok na lanovku je 19€ a technika sa tam veru pilovat da.
zajtra idem turistikovat, ale v nedelu ta mozem zobrat na nejake lokalne Bystricke traily
tak parada, moc rada sa k tebe pridam teraz ale idem akurat na tyzden prec turistikovat aj ja do Vlcich hor, ale potom by sme dakam spolu mohli, rada spoznam nove miesta na bikovanie
nejake (zatial 2) trate mame postavene v lupci. ale je to len taka for fun zalezitost. jeden lahky freeridik, jedna "DH" trat. v procese stavby je potom jedna EN/FR trat. co sa tyka podkonic, o ktorych sa tu uz rozpravalo, urcite sa oplati zajst. trat je krasna, prirodna, niektore useky su vcelku slusne, ale zase s trochou techniky ziaden zabijak. na niektorych miestach su na stromoch cedule "zakaz bicyklov downhill" po tom, co nechali v lese po pretekoch pasky. chodime tam pomerne casto a zatial sme ziadne problemy nemali, ale uz som pocul ze niekto nasiel krizom cez trat spileny strom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
minuly tyzden (28.7. 2013) som pojazdil bike park Donovaly - chalani este dorabali nejake skoky, ladili zakruty a p. Trasa pekne rychla, cast v lese hodne technicka.
Je super, ze chalani vytvorili v tej najtazsej casti 2 drahy roznej obtiaznosti (lahsia/ tazsia), ale aj tak som na 1 mieste musel prenasat
Dole pri udolnej stanici lanovky na Novu holu je mozne pozicat si FR/ DH bike + komplet vybavu za par eur.
Za mna super
R.