Zeby preto, ze mensi prevodnik mozes pouzivat ako sucast 3x nieco alebo s rockringom? Fakt neviem. Ale ani TA, ani Middleburn nema na 36 zubovom prevodniku pin.
Edit: velke prevodniky maju pin, ale pre zmenu nemaju vystupok na spravnu orientaciu prevodnika voci kluke.
Nehľadajte pin ale výstupok na vnútornom priemere prevodníka. Ten musí lícovať s kľukou, ináč to bude na prd prehadzovať.
Ak ide o jednoprevodnik,asi je jedno v akej polohe je.Ci?Lebo ked som nahadzoval,som nevedel,ze to.ma licovat s klukou a nechapal som,na co tam ten vystupok je.
ja mam tento a tento to má. Podla mna to ma aj ten truativ ale horevyssie miesto nitu alebo nemá. Galipet si to ty zacal:) Treba 3D vkladanie obrázkov podporit:)
Až do výšlapu do kopca, kedy som si všimol že mám uvoľnený náboj, išlo koleso úplne hladko a nič podozrivé som si nevšimol... Bude to chcieť nový náboj, bohužiaľ je KO aj miska Kónusy/guľôčky som menil 2 krát, telo náboja ale vydržalo 11 500 km (Sram MTH 306)
Bude to chcieť nový náboj, bohužiaľ je KO aj miska Kónusy/guľôčky som menil 2 krát, telo náboja ale vydržalo 11 500 km (Sram MTH 306)
Toto je ten dovod, preco kupovat naboje s "priemyselnymi" loziskami. Pri nich ma telo naboja zivotnost v podstate neobmedzenu. Pri zadnom zivotnost orechu a dostupnost nahradnych dielov je uz ina vec.
Miska by mala byt ok, na mojich jedinych konusoch som niekolko takych guliciek videl v cibulovom natere ale miske nebolo nic, mala by byt tvrdena a gulicky naopak o nieco maksie.
Konusy nemam rad, kvoli stelovaniu vole, kedy upnutie kolesa volu zmeni .. ale dost vela nabojov s priemyselnymi loziskami to ma tiez a maloktore kolesa s volou problem nemaju. Za ten cas v podstate akokolvek spekulujem s nabojmi , vzdy to konci u dtswiss
Kebyze s tym nemusim jazdit po cestach do prace tak by som este nechal. Do lesa v pohode, na krizovatkach pri rozbehoch uz preskakovala retaz.
Dokonca pozeram, ze mas rozne ojazdeny prevodnik v troch roznych castiach .. jazdis do trojuholnika asi .. inak truvativ su nanic, preskakuje, ine sa daju zjazdit este viac a nepreskocia ako truvativ.
Jezus Miska vyzerá podstatne lepšie, ako tá guľôčka Kým príde nový náboj, tak doplním guľôčku a dojazdím. Celkom by ma ale zaujímalo, ako to vzniklo, ostatné guľôčky vyzerajú ako nové. Možno prvotný problém bolo uvoľnenie náboja, a že tá guľočka sa tam nejak vzpriečila, netuším, už to asi nezistím.
Attachment:
miska.jpg
Palo TT Taký mám v pláne, ale chcem do toho investovať čo najmenej. Beriem Force 6D-72, uvidím, čo to bude zač. Ten Sram tam bol pôvodný. Ako wildlife fotografovi sa mi na ňom veľmi páči, že pri voľnobehu je takmer dokonale tichý - veľa krát som sa vďaka tomu dostal až prekvapivo blízko zveri. V tomto mám asi opačné preferencie ako väčšina, ktorá vyhľadáva rapkáče
To mozes jazdit dalej, ani to nemusis menit. Teda ja by som aspon skusil, ze ci sa to bude zrychlene opotrebovavat, alebo to bude v pohode fungovat dalsie roky. A rapkace su samozrejme najväcsie zlo, jedina ich vyhoda je ak sa clovek pohybuje v medvedom teritoriu.
Jezus Ďakujem za radu, asi to tak spravím, uvidím, koľko to vydrží. Inak len pre info, priateľka mala v náboji jednu misku úplne "vyžratú" (asi sa tam dostala voda, bolo to úplne hrdzavé). Núdzovo som vymenil len kónus a guľôčky. Vydržalo to asi 200 km, a náboj znovu búcha. Tak teraz ušetrím aspoň za ten svoj
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Edit: velke prevodniky maju pin, ale pre zmenu nemaju vystupok na spravnu orientaciu prevodnika voci kluke.
Napr. tento ma 34T a pin ma. Takze zjavne existuje aj pinova verzia (celkom logicky). Kto to pouziva ako velku placku, ma mat verziu s pinom.
ano, mal som to na biku
http://www.global-sport.cz/kliky-3-175-mm-48-36-26-sr-suntour-xcr6-t428
Ak ide o jednoprevodnik,asi je jedno v akej polohe je.Ci?Lebo ked som nahadzoval,som nevedel,ze to.ma licovat s klukou a nechapal som,na co tam ten vystupok je.
Na foto je ten prevodník. 2X10 .
Výstupok idúci pod kľuku som vyznačil.
Podla mna to tam je preto aby retaz nepadala medzi prevodnik a kluku a teda v prípade ak by padla retaz za prevodník dá sa vrátit naspat.
Toto je ten dovod, preco kupovat naboje s "priemyselnymi" loziskami. Pri nich ma telo naboja zivotnost v podstate neobmedzenu. Pri zadnom zivotnost orechu a dostupnost nahradnych dielov je uz ina vec.
Konusy nemam rad, kvoli stelovaniu vole, kedy upnutie kolesa volu zmeni .. ale dost vela nabojov s priemyselnymi loziskami to ma tiez a maloktore kolesa s volou problem nemaju. Za ten cas v podstate akokolvek spekulujem s nabojmi , vzdy to konci u dtswiss
Dokonca pozeram, ze mas rozne ojazdeny prevodnik v troch roznych castiach
Palo TT Taký mám v pláne, ale chcem do toho investovať čo najmenej. Beriem Force 6D-72, uvidím, čo to bude zač. Ten Sram tam bol pôvodný. Ako wildlife fotografovi sa mi na ňom veľmi páči, že pri voľnobehu je takmer dokonale tichý - veľa krát som sa vďaka tomu dostal až prekvapivo blízko zveri. V tomto mám asi opačné preferencie ako väčšina, ktorá vyhľadáva rapkáče