Lokalizácia
Formulár sa odosiela
15Mbit down ale len 1,5Mbit upload. A neni to tym. Na inych trackeroch mi vsetko uploaduje ale na tom extremebits prestane uploadovat po stiahnuti suboru ty chytrak najchytrejsi z celeho fora.
Zobraziť komentár 31.12.2012 - 11:11:33
00
15Mbit down ale len 1,5Mbit upload. A neni to tym. Na inych trackeroch mi vsetko uploaduje ale na tom extremebits prestane uploadovat po stiahnuti suboru ty chytrak najchytrejsi z celeho fora.
ten chytrak je skoro na kazdom svetovom trackery od 2004 ked vznikali trackery,takze nieco o tom uz vie,takze asi tak,a ten chytrak ti este napise,ze vies co je seeding a leeching,ked dotahaju vsetci s rychlostou tahanie 20MB/s od uppera a ty sa prdikas s tym 15 MBitovym internetikom a neexistuje ziadny leecher a ja to mam stiahnute davno pred tebou?
HAHAHAHAHAH
a nie je to tym pomalym iternetom ked tvoj peering do sveta je naprd. mas upload 1,5MBit,ked ja s 2Gbit dupllex linkou tam mam taketo problemy
:D
Zobraziť komentár 31.12.2012 - 12:05:43
00
Nechapes ci co. Extremebits je jediny tracker kde mi vobec nejde upload. Neratam tych par mega ktore nahra pri stahovani. Na inych trackeroch vsetko slape dokym to nestopnem. Snazim sa o vyrovnane ratio a nemam s tym problem az na ten EB.
Zobraziť komentár 31.12.2012 - 12:17:41
00
Nechapes ci co. Extremebits je jediny tracker kde mi vobec nejde upload. Neratam tych par mega ktore nahra pri stahovani. Na inych trackeroch vsetko slape dokym to nestopnem. Snazim sa o vyrovnane ratio a nemam s tym problem az na ten EB.

ach jaj,skus pochopit troska bittorrent ako funguje..dovi dopo,vidiet,ze tomu nerozumies :(,ale vysvetlim ti to
1 seeder dam priklad ma linku 100mbit upload
zacne tahat ten film napr. canopus,JoKo,Astro,Matvej,marinada,Katko
canopus,JoKo,Astro,Matvej,Katko maju doma linky 100/100 s peeringom/routingom najlepsim v EU a podotykam su to povacsinou svedi...taky marinada ma linku 15/1,5mbit s peeringom nahovno :D samozrejme ze je to slovak,ktoremu navyse este shapuju linku na p2p :D do sveta
takze ideme na to
torrent ma velkost 1GB,pre lepsie pocitanie 100/100=10MB/s//10MB/s ty 1MB/s//180kB/s
zaciname tahat :D :D
my vsetci to stiahneme od typka ovela rychlejsie ako ty,a kym sa ty napojis,neostane ti nikto zo seedlistu na seeding pre druhych,lebo mi uz sme po cca 2-3 minutach v seede a ty stale v leechingu...takze asi tak
chnapando,a to ze si na inych trackeroch je aj tym ,ze ked sa tam zidete taki ako ty,tak samozrejme ze si medziu sebou tie data menite
a este nezabudaj,ak si pasiv a aj ostatni su pasivy..tak dovi dopo
Zobraziť komentár 31.12.2012 - 12:24:53
00
Tak a preco to potom inde funguje? Toto ma zaujima hlavne. A down mam 1,8MB ale to je fuk.
Zobraziť komentár 31.12.2012 - 12:37:57
00
Tak a preco to potom inde funguje? Toto ma zaujima hlavne. A down mam 1,8MB ale to je fuk.
uz som ti to tam predsa napisal,preco ti to nejde,este raz ako pre staru mamu
ked pride stara babka na trh a kym pride k predavacke a chce nieco kupit... pridu 4 rychle dievciny a kupia ryhlejsie a spravia sa predavackami, stara babka si moze vybrat uz z viacerych predavaciek a uz sa nikdy nestane tou predavackou :D :D
kym to ty stiahnes tak uz nikomu zo seederov neodosles nic.a este jedna vec.malo ludi tam taha tie veci,preto je to raritny tracker,malokto taha tie veci

toto vplyva
dobry download,dobry upload ale bez jednej veci su ti tieto 2 veci naprd.a tou je ako tvoj ISP peeruje do sveta,kedze je to zahranicny tracker,so zahranicnou ucastou ludi
to ze ty vies byt dobry na SK CZ trackeroch je o tom,ze ISPckari SKCZ maju medzi sebou dohody o peeringu medzi exhange centrami..a su tam povacsinou SK CZ peeri,a ked sa tam napoji 10 Sk ludi,tak je 100% random ze sa napojis na vsetkych,to zalezi ako v SIXe ma ten konkretny ISP peer,ale v dnesnej dobe ich maju 99% vsetci
ak nieco nechapes..tak PM,ICQ,FB,irc vysvetlim
Zobraziť komentár 31.12.2012 - 13:02:36
00
No tak co si spominal o tych dohodach o CZ SK moze byt. 90% veci berem od lokalnych serverov. Asi sme doma.
Zobraziť komentár 31.12.2012 - 13:05:13
00
vies platit za data ktore tecu do/z zahranicia sa im moc nechce,a preto to riesia roznymi transitmi medzi bodmi,ze ked tahas napr od niekoho kto je v tvojom meste,Ti zarucujem ze ten datovy tok nebude cez nablizsie body,ale ver,ze to bude tiect,reps. tahat od neho budes cez Vieden,alebo Brno apod..

No tak co si spominal o tych dohodach o CZ SK moze byt. 90% veci berem od lokalnych serverov. Asi sme doma.
ty z lokalnych serverov neberies nic,to je zla veta....zo servera kde je ulozeny tracker netahas nic,na tom servery nie su ziadne data
Zobraziť komentár 31.12.2012 - 13:11:22
00
Co ti pise na hlavnej stranke EB pri polozke Conectable? Mne pise Maybe a potom ma odkaze na to co som postoval vyssie.
Zobraziť komentár 31.12.2012 - 13:15:58
00
MayBe takisto...pozri si,ci si aktiv v uT,alebo akeho klienta pouzivas...ak nie,tak si forwardni port...
si upc,orange,tcom alebo kto?
kam ta odkaze?
Zobraziť komentár 31.12.2012 - 13:22:57
00
uT vsetko povolene a pozapinane. Pouzivam lokalny kabel od Martica. Klikni na to Maybe a uvidis kam ta odkaze. Ten postup som uz davno skusal ale bud som to spravil zle alebo to nepomohlo.
Zobraziť komentár 31.12.2012 - 13:35:20
00
chlapi tak co ma niekto tu pozvanku a mohol by mi ju dat ?
Zobraziť komentár 31.12.2012 - 13:45:05
00
chlapi tak co ma niekto tu pozvanku a mohol by mi ju dat ?
a ty si citas spravy,poslal som ti spravu na tracker cycle

uT vsetko povolene a pozapinane. Pouzivam lokalny kabel od Martica. Klikni na to Maybe a uvidis kam ta odkaze. Ten postup som uz davno skusal ale bud som to spravil zle alebo to nepomohlo.
neodkaze ma nikam...neviem na to kliknut...
Zobraziť komentár 31.12.2012 - 14:13:29
00
Why am i listed as not connectable? (And why should I care?)

The tracker has determined that you are firewalled or NATed and cannot accept incoming connections.

This means that other peers in the swarm will be unable to connect to you, only you to them. Even worse, if two peers are both in this state they will not be able to connect at all. This has obviously a detrimental effect on the overall speed.

The way to solve the problem involves opening the ports used for incoming connections (the same range you defined in your client) on the firewall and/or configuring your NAT server to use a basic form of NAT for that range instead of NAPT (the actual process differs widely between different router models. Check your router documentation and/or support forum. You will also find lots of information on the subject at PortForward).
Zobraziť komentár 31.12.2012 - 14:19:32
00
sorry som teraz na pracovnom notebooku tak tam necitam ale idem pozriet ;)
dik
Zobraziť komentár 31.12.2012 - 14:24:01
00
keyboard_arrow_up