Ak by ebiker išiel hore kopcom (povedzme kráľová hoľa) rovnako rýchlo ako biobiker, tak mu motor veľa pomáha, ale ak ide raz toľko rýchlo, námaha je u oboch rovnaká, motor viacmenej kompenzuje len ten rozdiel rýchlosti. Takže nabudúce ak sa budete motkať hore kopcom 9km/hod a obehne vás ebiker 18km/hod, vedzte že sa namaká len trošičku menej ako vy.
Kde berieš tu istotu že motor kompenzuje "len" rozdiel rýchlosti? Čo ak je ten pomer nie 1:1 ale 1:3 v prospech motora?
A ak je-bajker ide 2 krát rýchlejšie tak vyjde na tú kráľovu hoľu za polovičnú čas. Teda aj pri (tvojom chybnom) predpoklade je-bajker "maka" len polovicu času. Tak kto sa teda namaka len o trošičku menej? Iba zeby ... dával tu kráľovu vždy dvakrát. Tak to robíš?
Ale ako demagóg by si sa uplatnil, voľby sú blízko, nechceš vstúpiť do politiky?
peter120 ty mi s tými úbohými videami z YT ktoré pcháš do každej témy mi pripadáš celkom ako nejaké dospelé decko!. Jazdíš ty na biku vôbec keď máš čas vyhľadávať také hlúposti?
Odborník sa pozná hneď... Čo nerozozná gif od videa...?
Misia splnená, jeden ebabetar naštvaný...,???
Jedno slovo, prevody. Nevidím zmysel aby sa povyšovali cesťaci nad mtbčkarmi alebo opačne. Hlavne ak pri oboch je celý ich výkon čistá ľudská sila. Tak ako sa vieš zničiť v teréne, tak sa vieš zničiť aj na asfalte. O veterných rovinách, kde ti vietor nič nedaruje a ty musíš v kuse bojovať 40-60 km proti jeho nárazom je horšie ako jazda cez kopce v závetrí dolín a svahov.
Dobrá správa pre všetkých cyklistov a hlavne ebikerov keď im dôjde baterka Union má takéto poistenie...ale nepoznám presne detaily... ale keďže ebike s vybitou bateriou je relatívne nepojazdný tak by to mohlo platiť aj pre nás...
Akože zavolam Dobrý deň som na hrebeni Nizkych Tatier a potrebujem dobit e-bike. jasne nieje problem o pol hodku príde helikoptéra aj s elektrocentralou.
Alebo to bude tak no to viete to plati iba na asfaltových cestách tak 10 km od najbližšieho mesta:)
HZS je HZS tí nikdy nesklamu:)
Hovori sa tomu asociacia. Velmi casto sa mi vynori z pamati, ked citam tuto debatu, skusenost klasika: Vzdy sa najde eskymak, co sa rozhodne poradit domorodcom v Kongo, co maju rabit pri vysokych teplotach.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kde berieš tu istotu že motor kompenzuje "len" rozdiel rýchlosti? Čo ak je ten pomer nie 1:1 ale 1:3 v prospech motora?
A ak je-bajker ide 2 krát rýchlejšie tak vyjde na tú kráľovu hoľu za polovičnú čas. Teda aj pri (tvojom chybnom) predpoklade je-bajker "maka" len polovicu času. Tak kto sa teda namaka len o trošičku menej? Iba zeby ... dával tu kráľovu vždy dvakrát. Tak to robíš?
Ale ako demagóg by si sa uplatnil, voľby sú blízko, nechceš vstúpiť do politiky?
Odborník sa pozná hneď... Čo nerozozná gif od videa...?
Misia splnená, jeden ebabetar naštvaný...,???
Jedno slovo, prevody. Nevidím zmysel aby sa povyšovali cesťaci nad mtbčkarmi alebo opačne. Hlavne ak pri oboch je celý ich výkon čistá ľudská sila. Tak ako sa vieš zničiť v teréne, tak sa vieš zničiť aj na asfalte. O veterných rovinách, kde ti vietor nič nedaruje a ty musíš v kuse bojovať 40-60 km proti jeho nárazom je horšie ako jazda cez kopce v závetrí dolín a svahov.
https://www.union.sk/asistencne-sluzby-pre-bicykel/
(VOP a vyluky atd som necital....)
Alebo to bude tak no to viete to plati iba na asfaltových cestách tak 10 km od najbližšieho mesta:)
HZS je HZS tí nikdy nesklamu:)
A to zase bude hejtu na beltove systemy. Uz sa tesim, ako budu zase spiatocnici vypisovat, ake to je super mat 100 rocne retaze...
Inak roadies su najpribrzdenejsi, ti az po rokoch pochopili, ze kotucky su lepsie a este stale nechapu, ze maju jazdit jednoprevodnik vpredu.
Musel by som byť vozičkár, aby som sa odhodlal na batérie.