ved ked mi niekto povie,že som pribral má to svoje opodstatnenie ale ked mi niekto bude hovoriť čo zvladnem alebo nezvladnem pritom v živote na tom e-biku nebol tak to mi hlava nebere. Ale budem to musiet ukončiť. Skoda času. Naviac mám ja už niekde na haku kolko zvladnem a kolko nie zaujima ma kde som bol a kde budem a s kým budem a hlavne ako sa na tom bicykli zabavím a nie kolko wattov na kg dám.
ty si začal prvý že ja nezvládnem tvoju jazdu na e-bike, nič také o tom že ty nezvládneš nejakú jazdu som predtým nepísal len som napísal že na 254 km s 2800 nastúpanými metrami pri 30 km/h a tvojej nadváhe sú 2 baterky na prejdenie tohto s tvojim e-bike málo, toť vsjo
toto su tie keci spoza klávesnice. Ale tak aj ja som takto machroval,stačilo pár výjazdov v realite a potom som sa niektorých ludí aj tunak z fóra začal báť ak ma volali na ich výjazd:)
18??? ved mi ukáž ako sa tunak jazdí 30 budem vdačný. Ked v takomto možno o čosi menej drsnejšom dám 100 a 2500 vyšok prečo nemám dať 240km 2800 vyšok pri 30km/h kde sa len točí nohami
aké tunák ? zas si v omyle, bavíme sa o konkrétnom výlete - 254 km, ..., počet bateriek, ešte furt si to nepochopil ?
ne, ta ked furt si mysliš aj s double že ste cyklisti a že s vami nestalo kúpou e-bike daco hrozne, ja osobne neviem či by som sa dožil 82 keby som sa rano zobudil ako vy - necyklista chodil by som po dome a nemohol by som nájst bicykel, len tam v kúte by stálo oprete nejake čudo s motorom
double, ak nie si kúpou e-bike cyklista vieš aký máš teraz názov ? pre zaujímavost kolko by ti trval na e-bike aj so zastavovaním pre výmeny x-bateriek co by si ich mal plný ruksak na takomto výlete co som bol na klasickom bicykli
daj aj niečo MTB, pochváľ sa ... pomeraj si ego, aký si geroj ... čakám,
prípadne Ti môžem ponúknuť výlet v okoli KE,
Ty so svojím "bežným" priemerom 30+ a ja na nečipovanom e bajku
(vo veku, keď by som kľudne mohol byť Tvojím otcom, ale musel by som sa veľmi za Teba červenať)
po prvom singli (pardón, pred ním) si nezabudni objednat horskú s vrtulníkom, aby si sa dostal na traumačku VČAS
zabudol som smajlík
po asfalte, ked chceš poriadne makať nesmieš sa zašiť do lesa a hopsasať si tam len tak pre zábavu 6 - 7 hodín niekde v tepľučku, v tieni a ešte z tých 6 - 7 hodín 2 - 3 presediet v bufete, treba po asfalte 10 a pol hodiny z toho 7 hodín v mraze, 100 kilometrov aj v poriadnom protivetre, za 10 a pol hodiny prestávka max 5 minút, musíš byt na seba tvrdý
a doba trvania takmer bez prestávky, mráz, ... ? daj namáhavých 10 a pol hodiny takmer v kuse len s jednou 5 minútovou prestávkou, v mraze, vo vetre, v tme s 2 500 nastúpanými metrami
no si ozaj "miestny" GEROJ
tak kedy v KE. v "teplom" lese a aj bez bufetu v krčme po prvej jazde budeš TVRDÝ,
ale nie z nereálne priemerky,
žiaľ o MTB asi toho veľa nevieš a o E. NIČ
iba boha pusto trepeš
Preto s ludmi ktory meraju watty priemerku vyskove km so zdvihom biku pod 140 a hmotnostou pod 14kg nejazdim:). Ked idem na e-bike najviac kto ma ani neodzdravi su prave cestaci v castelli a isadore:) minule som takto v kopci jedneho pekne ponatahoval. Som ho obehol neodzdravil tak som sa nechal obehnut a toto som mu spravil tri krat:) hovorim ze mam nestabilny vykon v motore.
Ja som čítal na tom obrázku, že to je 20,29km a 1349vm To by bol celkom solídny pojazd...až potom som to zaostril, že to je 202,29km a 1349vm - not great-not terrible - neuzrazí. 😉
ivan a teraz sa tu máme z tých screenshotov akože čo? jazdíš ako ťa to baví, my ebajkeri to robíme tiež tak, ale na rozdiel od teba si nepotrebujeme nič dokazovať, ani nikomu inému
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
len vymenili benzinovy motor za elektricky
A tento tu Ivankovi zdatne konkuruje. Takmer každý príspevok v tejto téme má skrytý.
sorcerer darmo sa snažíš odbočiť od konkrétnej veci co sa jej podstatu snažím dopátrať - kolko bateriek ...
ty si začal prvý že ja nezvládnem tvoju jazdu na e-bike, nič také o tom že ty nezvládneš nejakú jazdu som predtým nepísal len som napísal že na 254 km s 2800 nastúpanými metrami pri 30 km/h a tvojej nadváhe sú 2 baterky na prejdenie tohto s tvojim e-bike málo, toť vsjo
18??? ved mi ukáž ako sa tunak jazdí 30 budem vdačný. Ked v takomto možno o čosi menej drsnejšom dám 100 a 2500 vyšok prečo nemám dať 240km 2800 vyšok pri 30km/h kde sa len točí nohami
aké tunák ? zas si v omyle, bavíme sa o konkrétnom výlete - 254 km, ..., počet bateriek, ešte furt si to nepochopil ?
aké watty na kg ?
double, ak nie si kúpou e-bike cyklista vieš aký máš teraz názov ? pre zaujímavost kolko by ti trval na e-bike aj so zastavovaním pre výmeny x-bateriek co by si ich mal plný ruksak na takomto výlete co som bol na klasickom bicykli
daj aj niečo MTB, pochváľ sa ... pomeraj si ego, aký si geroj ... čakám,
prípadne Ti môžem ponúknuť výlet v okoli KE,
Ty so svojím "bežným" priemerom 30+ a ja na nečipovanom e bajku
(vo veku, keď by som kľudne mohol byť Tvojím otcom, ale musel by som sa veľmi za Teba červenať)
po prvom singli (pardón, pred ním) si nezabudni objednat horskú s vrtulníkom, aby si sa dostal na traumačku VČAS
zabudol som smajlík
Nehádaj sa keď raz majster povedal, že nedáš, tak nedáš a bodka. Vieš koľko on už videl e-bajkov? ??.
tak kedy v KE. v "teplom" lese a aj bez bufetu v krčme po prvej jazde budeš TVRDÝ,
ale nie z nereálne priemerky,
žiaľ o MTB asi toho veľa nevieš a o E. NIČ
iba boha pusto trepeš
Niečo mi to pripomenulo https://www.youtube.com/watch?v=qav_uQk0gVA
Väčšina e-motorkárov a e-bikerov tvrdí, že si s pomocou motorčeka viac prasknú, ako bez motorčeka... Tak ako to je?