Konecne mozu zit e-lenivci plnohodnotne aj mimo e-bajku. V nakupaku urcite niekde najdu slot na nabitie, aby sa dokazali po narocnom chodeni po obchodoch este aj dostat z nakupnej zony spät k autu.
ze pises, predvcerom som stretol jedneho vodica elekricky na modrej TZT Raca - Panova luka, pripomenul mi stare casy, bo ze prichadza som pocul 2 minuty pred tym ako sa zjavil. Na rajdoch vpredu mal cosi ako tranzistorak a vyhraval si duchovku do tanca aj na pocuvanie, nejake tie blbe vtaky a pokoj v prirode ho nerusili ...
ze pises, predvcerom som stretol jedneho vodica elekricky na modrej TZT Raca - Panova luka, pripomenul mi stare casy, bo ze prichadza som pocul 2 minuty pred tym ako sa zjavil. Na rajdoch vpredu mal cosi ako tranzistorak a vyhraval si duchovku do tanca aj na pocuvanie, nejake tie blbe vtaky a pokoj v prirode ho nerusili ...
aaaaa presne toto mi vadí na tom celom e-bume. Zrazu všetci majú všade prístup aj keď normálne by sa ani nevybrali a ani by nepomysleli na takú jadzu.
Idem do lesa za tichom, fučať do kopca a nadávať si, kde sa zas teperím a potom sa zjaví stádo čo o nejakom správani sa v prírode vie prd makový. Rovnako tak tí “turisti” čo sa rozmnožili počas covidu rovnaká banda
Toto tu bolo vždy. Hubovať teraz na ebajky, že dostali kopec cyklistického plebsu do miest, kam by inak nedošli, je síce pravda, ale je to také to "zabudol vôl, že teľaťom bol".
Keď som cca v roku 1996-97 začal chodiť na bajku do lesa, reakcie boli obdobné: "Teraz sa s týma prevodáma a teleskopmi (tento výraz som si špeciálne zapamätal ) dostane každý všade! Nikde už neni kľud od tých bicyklistov prašivých! Plný les ich je!".
Každopádne, sme v téme, akej sme, takže s tebou jednoznačne súhlasím
Téma je jasná, vlna hejtu na elektro
Ten plebs, ako píšeš, by do lesa nepáchol pešo a nie ešte šlapať do pedálov za svoje💯A o správaní sa v prírode, nejaký vzťah k nej 0 bodov. Veru vadia mi. Neviem čím to je, že práve medzi e-bikermi je veľa osôb tohto typu. Nakúpia e-fully a páni sveta rovno do najbližšej hory správať sa ako zver
Možno je to tým, že od mala žijem obklopená lesom, kopcami a hlupáci v prírode sú mi tŕňom v oku.
Do prírody sa odjakživa chodilo pre kľud, nadýchať sa čerstvého vzduchu
A to sa darilo, kým cez koronu nebol zákaz pomaly žiť a nerozmohol sa takýto nešvár e-bikový
Nie som arogantný cykloturista. Viem sa tam správať, viem, že tam žije zver, všímam si stopy a pachy (lebo nechceš macka stretnúť). Nerobím hluk. Viem, že tam môžu kráčať ľudia, nevalím to ako blázon. Ale to chcem asi moc, aby boli ľudia rozumní. Máš ako na ceste. Buď tam máš blázna čo ohrozuje všetkých, alebo blázna čo by mal byť radšej len spolujazdec No a tak si tu aspoň hejtujeme na internetoch
uplne fajnove je lesnici na tych starych crepoch co dymia viac ako trabant.
"lesnici,horari" ci skor drevozlodeji. a hlavne ze maju blizo mesta nadrbane tie krmidla, asi aby naschval zver stratila plachost a oni mohli veselo strielat po takej zveri...
Priznajme si, ze deliaca ciara nebezi, medzi turistami a polovnikmi, bio a e bikermi ... ta deliaca ciara je tvorena chovanim sa tych ludi, mierou ich tuposti, bezohladnosti ci sebectva ...
Pravda. Ale pri polovnikoch ta ciara dost vybocuje z priamej linie, pretoze povedzme si na rovinu, ktory normalny clovek ma potrebu vlastnorucne zabijat zive tvory?
Bezni farmari a polnohospodari to podla mna aj maju ako zalubu. Na dedine bezne realne zabijaju doma vsetko mozne. Take zabijacky a hody su plne zabijania zvieratok 😉
Nikto z mojich pribuznych nemal radost z usmrcovania chovanych zvierat, prave naopak. A o to menej masa jedli a viac si kazde jedlo vazili. Ked sa kazdy den o tie bytosti staras, tak je to ine ako nahadzat v obchode do kosika hotove.
ivan Stephesonovi hrozili, ze zleznica je peklom, pri tej rychlosti potecie ludom krv z nosa a usi ... cesta do zahuby vyzera inak. Asi mnohi z pritomnych uz absolvovali na ceste do zahuby tisice kilometrov a zalezi na type cloveka a nie na tom co ma pod ritou
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.youtube.com/shorts/PTjVdTnQZlI
Idem do lesa za tichom, fučať do kopca a nadávať si, kde sa zas teperím a potom sa zjaví stádo čo o nejakom správani sa v prírode vie prd makový. Rovnako tak tí “turisti” čo sa rozmnožili počas covidu
Keď som cca v roku 1996-97 začal chodiť na bajku do lesa, reakcie boli obdobné: "Teraz sa s týma prevodáma a teleskopmi (tento výraz som si špeciálne zapamätal
Každopádne, sme v téme, akej sme, takže s tebou jednoznačne súhlasím
Ten plebs, ako píšeš, by do lesa nepáchol pešo a nie ešte šlapať do pedálov za svoje💯A o správaní sa v prírode, nejaký vzťah k nej 0 bodov. Veru vadia mi. Neviem čím to je, že práve medzi e-bikermi je veľa osôb tohto typu. Nakúpia e-fully a páni sveta rovno do najbližšej hory správať sa ako zver
Možno je to tým, že od mala žijem obklopená lesom, kopcami a hlupáci v prírode sú mi tŕňom v oku.
A to sa darilo, kým cez koronu nebol zákaz pomaly žiť a nerozmohol sa takýto nešvár e-bikový
Nie som arogantný cykloturista. Viem sa tam správať, viem, že tam žije zver, všímam si stopy a pachy (lebo nechceš macka stretnúť). Nerobím hluk. Viem, že tam môžu kráčať ľudia, nevalím to ako blázon. Ale to chcem asi moc, aby boli ľudia rozumní. Máš ako na ceste. Buď tam máš blázna čo ohrozuje všetkých, alebo blázna čo by mal byť radšej len spolujazdec
uplne fajnove je lesnici na tych starych crepoch co dymia viac ako trabant.
"lesnici,horari" ci skor drevozlodeji. a hlavne ze maju blizo mesta nadrbane tie krmidla, asi aby naschval zver stratila plachost a oni mohli veselo strielat po takej zveri...