Ano, riadne zasportovat sa da aj ked zle odhadnes zasobu benzinu v aute a potom s bandaskou ides pesi 15 km k najblizsej pumpe a naspat. Ale cielom vyjazdu to nebolo.
Vcera som videl chalana co sa isiel prizabit dole zvaznicou tak som odhadoval, ze ma ecko. Ked prisiel blizsie mal vetrovecku a nepozdravil sa. Uplny ideal stereotypu pre toto forum Dalsi ma kruto predbehol v tazkom stupani. Ale posledneho som dal, zisiel som z trailu, bol hned za mnou ale po par metroch to radsej odparkoval alebo mu dosla baterka.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
A teraz jeden opačný ...
Išiel som si kľudne hore strmým stúpaním, ľahký prevod, prípomoc3/5. Asfalt, pohoda kopček. Dobehol som nejakého motáčika na biobiku čo strašne funel, mal na čele pot a výraz šialeného býka pred porážkou. Tak som sa mu prihovoril, že ako sa mu ide a tak ... a neuveríte, žiadna odozva. Mal na sebe nejakú evidentne fejkovú cyklo súpravu s názvom I mohonoa snažil sa vyzerať že si len odbehol z nejakých cyklopretkov , no bolo zjavné že sa na to len hral. Tak som sa ponúkol že ho trochu potianem na gume čo mám pre deti, nech nepreťažuje organizmus, ale jednoducho odvrkol "zmizni". Takže takúto odozvu na slušnosť som nečakal. Rozčarovaný som pokračoval hore a pre istotu čakal asi hodinu či sa objaví, že potom ho pôjdem skontrolovať či neskolaboval a privolám pomoc. Našťastie na poslednú chvíľu sa objavil v diaľke a tlačil bicykel. Konečne dostal rozum, pomyslel som si a pokračoval som plánovanej trase.
Tento príbeh je založený na skutočných udalostiach ktoré sa stali. Zmenené je len meno, miesto, spôsob a priebeh konverzácie, časové intervaly, myšlienkové pochody.
neboj celkom už viem odhadnut nahustené vrstevnice aby som sa nedostal do problému:) Poprípade aby ma taký ako ty nedostali do problému:)
Iba blbec by si naplanoval výjazd na ktorom by mu došla baterka. jednak dostávaš upozornenia a za druhé vieš to zvrtnúť resp preplánovať. jediný problém je nejaká technická chyba poprípadne neschopnosť čítat z mapy alebo neprisposobenie vyjazdu svojim technickým a kondičným podmienkam
Bafang pri poklese baterie pod 22% zníži prípomoc na 100w. Výhoda aj nevýhoda zároveň. Ak to mám dobre rozplánované, nemám k dispozícii 20% baterky pre výkon, ak na to zabudnem, tak na tých 100w prejdem ešte asi 10km po rovine - to je super pre dôchodcov aby neostali niekde trčať v poli.
Bafang pri poklese baterie pod 22% zníži prípomoc na 100w. Výhoda aj nevýhoda zároveň. Ak to mám dobre rozplánované, nemám k dispozícii 20% baterky pre výkon, ak na to zabudnem, tak na tých 100w prejdem ešte asi 10km po rovine - to je super pre dôchodcov aby neostali niekde trčať v poli.
Ako si prisiel na cislo 22%? Ludkovia, prosim vas, nevymyslajte si!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
s tymto by som opatrne
Išiel som si kľudne hore strmým stúpaním, ľahký prevod, prípomoc3/5. Asfalt, pohoda kopček. Dobehol som nejakého motáčika na biobiku čo strašne funel, mal na čele pot a výraz šialeného býka pred porážkou. Tak som sa mu prihovoril, že ako sa mu ide a tak ... a neuveríte, žiadna odozva. Mal na sebe nejakú evidentne fejkovú cyklo súpravu s názvom I mohonoa snažil sa vyzerať že si len odbehol z nejakých cyklopretkov , no bolo zjavné že sa na to len hral. Tak som sa ponúkol že ho trochu potianem na gume čo mám pre deti, nech nepreťažuje organizmus, ale jednoducho odvrkol "zmizni". Takže takúto odozvu na slušnosť som nečakal. Rozčarovaný som pokračoval hore a pre istotu čakal asi hodinu či sa objaví, že potom ho pôjdem skontrolovať či neskolaboval a privolám pomoc. Našťastie na poslednú chvíľu sa objavil v diaľke a tlačil bicykel. Konečne dostal rozum, pomyslel som si a pokračoval som plánovanej trase.
Tento príbeh je založený na skutočných udalostiach ktoré sa stali. Zmenené je len meno, miesto, spôsob a priebeh konverzácie, časové intervaly, myšlienkové pochody.
neboj celkom už viem odhadnut nahustené vrstevnice aby som sa nedostal do problému:) Poprípade aby ma taký ako ty nedostali do problému:)
Iba blbec by si naplanoval výjazd na ktorom by mu došla baterka. jednak dostávaš upozornenia a za druhé vieš to zvrtnúť resp preplánovať. jediný problém je nejaká technická chyba poprípadne neschopnosť čítat z mapy alebo neprisposobenie vyjazdu svojim technickým a kondičným podmienkam
Pri takejto situacii si volim možnost zomriet.
Ako si prisiel na cislo 22%? Ludkovia, prosim vas, nevymyslajte si!