ebiker je cyklista ktorý nevládze točiť pedále bez pomoci motora.Dôvody má každý svoje. Amen. Inak dnes som stretol troch e-lektrikárov a všetci s prilbami zavesenými na rajdoch. Zdeno- čo ty na to? Zrejme ak sa nechcú spotiť tak si nechcú ani zničiť účes nasadením prilby....alebo máš iné vysvetlenie???
enio napísal
[quote="@1977643"]Posielam len obrazovu prilohu, ak by si nahodou niekto nevedel predstavit, ako vyzera ta harmonia ducha a tela v pohybe v podani ebikerov
Tak ale to čo tu dávate nie sú športovci, ale teliatka v krajine, kde donútili ľudí vysadnúť z áut a sadnúť na bicykle. Tieto osoby sa len na bikoch ponáhľajú a presúvajú za prácou, alebo tí čo idú rýchlejšie zas z práce domov. Väčšina z nich by lepšie urobila keby cestovali radšej autom, alebo verejnou dopravou. Tu som myslel, že sa bavíme ako znalci o cyklistike rekreačno - športovej, alebo športovej, nie o nešťastnej biznis cyklistike.....Za prácou by som nikdy nešiel na bicykli, lebo by som hanbil dopotený zasadnúť oproti obchodnému partnerovi.
Toto je priklad gaučovej lúzy, ktora by inak hnila na doma. Ale ebabety ich vytiahli von a ohrozuju ostatnych.
Asi ten mozog nechali doma na gauci pred TV.
a to zase ja som mal dnes necakane ‘vianoce‘,ziaden elektrikar, netusim, kde boli...a to som isiel do kopca, nie rovina/hradza
iba po 2-3 horski a gravel/cestak
Veľa z príležitostných cyklistov nevie správne pedalovat, vacsina ide velmi natazko,alebo na veľmi lahkom prevode . Aj pri e bajkeroch je to obdobne tiez viac ako polovica ide na tazko,odhadujem 99%,ale im to kompenzuje motor. Obcas sa pokusim naznačiť že trosku vyskusat nejake prevody...ale že načo..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
[quote="@1977643"]Posielam len obrazovu prilohu, ak by si nahodou niekto nevedel predstavit, ako vyzera ta harmonia ducha a tela v pohybe v podani ebikerov
Aby to bolo vyvážené tak dám aj ja video kde bio jazdia tak isto ako ebikeri.
Tak že to je o ľuďoch
https://www.youtube.com/watch?v=6wWOu4TASqg
Zbytok je blato … treba to brat s humorom …
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Asi ten mozog nechali doma na gauci pred TV.
e-bošú len dúfam že si sa vybral správnym smerom a potom naložil tú rachotinu na vlak aby si sa mohol vrátiť domov ako si spomínal ???
Toľko ich bolo
Dnes som jedného stretol v kukle, bolo 17°C
iba po 2-3 horski a gravel/cestak